NOVA IMENA DANCE ARENE!

Mnogobrojnoj publici Dance Arene predstaviće se i novi izvođači kao što su Kerri ”Kaoz” Chandler, Guti, George Fitzgerlad i već poznati Dejan Milićević, Marko Milosavljević koji će nastupiti sa Leom DobričićOtto von Disko, Klaus, Sly, Somesan Adrian, Speedy, Fanatik, Schwabe i XCoast i Marko Nastić koji će tradicionalno zatvoriti Dance Arenu!

Kerri ”Kaoz” Chandler unosi soul u house muziku još od ranih devedesetih godina prošlog veka. Legenda, ikona, inspiracija, ključna figura i istinski pionir house-a su samo neki od pojmova kojima može da se opiše lik i delo ovog ambasadora 4/4 ritma koji svoje uticaje vuče iz odrastanja u porodici džez muzičara.

Guti, klasično obrazovani džez virtuoz i nacionalni rokenrol heroj u Argentini, rođen je u izričito muzičkoj porodici, među čijim članovima su i šefovi orkestra, saksofonisti i pijanisti. Znatiželjan i kreativan, Guti je svojom fuzijom elektronske muzike sa džez i latino korenima postao jedan od najnaprednijih i najzanimljivijih producenata južnoameričke house scene. Trenutno, njegovu muziku možete pronaći u katalozima etiketa kao što su Supplement Facts, Crosstown Rebels i Wolf and Lamb kao i u plejlistama Carl Cox-a, Ricardo Villalobos-a, Loco Dice-a, Luciana, Marco Carole. Guti će na Dance areni imati LIVE nastup.

Scuba b2b George Fitzgerald će usled tehničkih problema ali i nedostatka vremena za rešavanje istih, Scuba nažalost neće biti u prilici da izvede svoj live set 14-og Jula na Exitu, ali na našu i vašu sreću, on će nastupiti zajedno sa sjajnim George Fitzgeraldom u, po njihovim rečima, veoma posebnom back2back setu. 

Ove godine imamo priliku da uživamo u nesvakidašnjem b2b2b setu koji će izvesti dva kultna imena srpske elektronske scene zajedno sa mladom nadom iste – veterani beogradske škole bez kojih Dance Arena ne bi bila ista, Dejan Milićević i Marko Milosavljević, nastupiće sa Leom Dobričić, devojkom koja je za kratko vreme uspela da prikaže svoj talenat i za šta je dokaz i to što je trijumfovala na Burn Studios Residency takmičenju i osvojila rezidenturu u čuvenom klubu Privilege na Ibici.

Najuspešniji srpski DJ, mada nije pretenciozno reći i najpoznatiji DJ u jugoistočnoj Evropi, Marko Nastić je svakako neko bez koga Dance Arena ne bi bila ista, Marko i ove godine predvodi domaću podršku rame uz rame sa vrhunskim svetskim DJ-evima. Izlazak sunca na Dance Areni uz njegov set je nešto što ne smete propustiti!

 

Avatar photo

Autor: Igor