NOVE ŽURKE GREEN LOVE FESTIVALA 2015 SE BLIŽE! OKTOBARSKO IZDANJE PREDVODI JAY LUMEN A DECEMBARSKO DJ NASTIA

 

Organizatori GREEN LOVE festivala, Respect DJs, održali su dato obećanje! Green Love festival traje cele godine, pružajući klaberima nezaboravne žurke!

Nakon sjajnih izdanja na SPENSu u martu i maju, kada smo uživali u ritmovima Uto Karema, Paco Osune, Vladimira Aćića, Lee Dobričić i mnogih drugih, očekuje nas pravi provod za hladne dane u oktobru i decembru! Sledeća velika Green Love žurka zakazana je za 17. oktobar na dobro poznatom mestu, SPENSu uz JAY LUMENa, specijalan nastup Marka Nastića, Noise Destruction, Vladimira Aćića i Respect DJs. Kao šlag na torti, poslednja Green Love žurka ove godine biće održana 4. decembra i to uz neke od najtraženijih DJ dama današnjice kao što su NASTIA i  Lea Dobričić.

17. oktobra na SPENSu “Green Loveri” imaće priliku da čuju specijalan nastup Marka Nastića koji je pripremio za naredno izdanje festivala i koji će trajati čak tri sata! Miks pult zauzeće i JAY LUMAN, koga smatraju jednim od DJeva nove generacije koji je najbrže stekao veliku popularnost. Do sada, na top listama, njegove trake zauzimale su 9 puta prvo mesto, 24 puta su bile u prvih 10 i nekoliko puta u Top 20. Njegove dinamične pesme, pune gruva i laganih vokala čućemo 17. oktobra, kao i hitove kao što su Nobody, Get Ready, The Drummer, Get Yaa…

4. decembar rezervisan je za ludi provod uz sjajne DJ dame! Takođe na SPENSu nastavljamo sa velikim Green Love festivalom uz poslednju žurku u ovoj godini koju osvajaju DJ NASTIA i Lea Dobričić.

DJ Nastia, najtraženija producentkinja i DJ iz Ukrajine, u poslednje tri godine svakog vikenda nastupa na različitim mestima u Evropi. Kažu da tajna njenog uspeha leži u kvalitetnoj dance muzici sa ukusom, a da je njena specijalnost energija koju deli sa ljudima tokom svojih nastupa. Nastiu možete čuti na velikim muzičkim festivalima, kao i u mnogim underground klubovima, a4. decembra definitivno na SPENSu, kada će pored nje nastupiti i sjajna Lea Dobričić, svetski poznata DJ zvezda iz Srbije.

Najlakši način da obezbedite ulaz na obe žurke, u oktobru i decembru omogućava GREEN LOVE KARTICA koja je u prodaji na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od samo 990 dinara. Ukoliko pak želite da kupite karte za pojedinačne žurke, to možete učiniti u Gigs Tix-u po ceni od 690 dinara za oktobarsku, kao i za decembarsku žurku.

 

Avatar photo

Autor: Igor