Novi EP “Defect” RanchaTek-a na Carl Cox-ovom labelu

 

RanchaTek je srpski DJ/Producent poznat po svom specifičnom Techno i Tech House zvuku. U svojoj dosadasnjoj karijeri potpisivao je za mnoge velike kuće, kao što su „Intec Digital“, „Toolroom“, „1605 Music Therapy“, „Transmit“ i mnoge druge. U ranim fazama producentske karijere, RanchaTek je imao nekoliko Beatport Top 100 numera i nekoliko izdanja kao No. 1. Godine 2013. dostigao je prvo mesto na Traxsourceu sa svojom trakom „Vagabundos“ i drugo mesto sa pesmom „Islas Baleares“.
 
Njegove trake zavrtela su značajna imena kao što su Bob Sinclair, Umek, Richie Hawtin, Carl Cox, Cristian Varela, Duke Dumont, Adam Beyer i mnogi drugi. U 2016. godini držao je prvo mesto na Traxsourceu sa hitom „On The Floor“, objavljenom za „Nervous Records“, a nakon toga ga je 2017. godine muzički magazin Mixmag uvrstio u top 15 DJ-eva na Balkanu.
 
Nastupao je u gotovo svim većim klubovima i festivalima u Srbiji, Nemackoj, Austriji, Bugarskoj, Makedoniji, Ceskoj, Holandiji, Slovackoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Brazilu itd. A ove godine je i debitovao na Exitovoj Dance Areni. 
 

Rancha-Tek-Carl-Cox

Avatar photo

Autor: Igor