NOVI GARDEN OF DREAMS NA KROVU IZ SNOVA 6. JULA!

 NOVI GARDEN OF DREAMS NA KROVU IZ SNOVA 6. JULA!

Spremite svoje plesne cipele jer novi Rooftop Session je zakazan za 6. juli od 16:00 na krovu zgrade Svjetlosti

Nakon fenomenalnog šestog izdanja Garden of Dreams Festivala i dva nezaboravna dana koja smo proveli na ovom krovu, s velikim uzbuđenjem se vraćamo na isto mesto za još jedan ples za pamćenje. Spremite se za letnu noć koja će ući u historiju.

Instagram objava: https://www.instagram.com/p/C8ms6RVt8g-/?igsh=dnNmMGNtMG1zaHF6 

LINEUP KOJI OBEĆAVA PLES IZ SNOVA NA #CupraStage-u

Na #CupraStage i na sarajevski krov iz snova dolaze After Affair, Rajot i, po prvi put u Garden of Dreams režiji, pojačanje iz Hrvatske – Viktor i Einfakinn.

After Affair je duo koji je dobro poznat i omiljen među sarajevskom i regionalnom publikom. Ovog leta osvajaju Europu i njihova popularnost vrtoglavo raste nakon nastupa u poznatim klubovima u Berlinu i Stuttgartu. Ovaj iskusni dvojac je na svom evropskom putu i pitanje je koliko često ćemo imati priliku slušati ih na domaćem terenu u Sarajevu, zato je ovaj događaj posebna prilika za sve ljubitelje energije koju nam donosi jedan jedini After Affair.

Pored After Affaira, miljenik publike i rezident Garden of Dreams, Rajot se vraća na krov u srcu grada. Rajot je sinonim za kvalitetan zvuk i vrhunski provod, a njegov stil prepoznatljiv je po savršenom spoju različitih muzičkih žanrova, čime kreira svoj unikatni zvuk. Uz njega smo sigurni da će atmosfera i energija uvek biti na najvišem nivou. 

POJAČANJE SA HRVATSKE ELEKTRONSKE SCENE 

Viktor Šimunić jedan je od najboljih DJ-eva koje hrvatska scena može ponuditi i kreativni je um iza mladog i uspešnog projekta Atlantida. Inspirisan magijom Ibize koju je često posećivao, Viktorov zvuk kombinuje deep-tech house, afro i melodic house elemente. Kao resident DJ u klubu Papaya, jednom od top 100 klubova na svetu, Viktor je razvio prepoznatljiv stil koji osvaja publiku širom regije. Njegovi raniji radovi izdani su ispred prestižnih izdavačkih kuća poput Kittball records, King Street Sounds, Under Pressure records, Safe Music, a nastupao je na velikim festivalima poput Ultra Europe i Hideout festivala. Njegov prvi nastup na Ibizi u prestižnom Blue Marlinu 2017. godine samo je potvrda njegovog talenta i uticaja na sceni.

Pored Viktora, na krovu nam se pridružuje i Einfakinn, iznimna pojava elektronske scene. Njegov stil i muzički ukus, kombinovani s berlinskim zvukom, pomeraju granice i podižu energiju svakog partija. Bruno je poznat po svojim živopisnim DJ setovima koji su obilježili period corona lockdowna, te po seriji nastupa na atraktivnim lokacijama u Švicarskoj i Hrvatskoj. Njegov muzički stil se razvijao u underground sceni Züricha, gdje je pronalazio inspiraciju u progresivnim, melodičnim i afro house elementima. Einfakinn je organizator i rezident DJ događaja IME Association u Zagrebu, poznat po serijama “DUGI MACCHIATO” i “DŽABE STE DOŠLI”, koje okupljaju ljubitelje svježe i inovativne muzike.

Viktor i Einfakinn koji će uskoro izdati svoj prvi EP na Garden of Dreams Records labelu, i tako se pridružiti posebno krojenom spisku muzičkih mađioničara koji su ostavili svoj trag na GoD Records. 

OGRANIČEN BROJ EARLY BIRD ULAZNICA U PRODAJI 

Uz ovakav lineup i magičnu lokaciju, sigurni smo da će 6.7. biti jedan od dana kojih ćemo se rado sećati kada dođu hladni dani. Zato ne propustite priliku da budete dio najlepših sarajevskih snova. 

EARLY BIRD ulaznice po promotivnoj ceni od 20 KM su u prodaji na www.kupikartu.ba. Zbog specifičnosti lokacije, broj ulaznica je ograničen i očekuje se da će biti rasprodane velikom brzinom. 

Korisnici VISA kartica imaju popust od 10% na kupovinu ulaznica. 

Napominjemo da su za prethodni Rooftop Session sve ulaznice rasprodane u roku od 80 sati!! Zato požurite i osigurajte svoje ulaznice na vreme. 

Kako je izgledao aprilski Rooftop Session pogledajte u nastavku. https://www.instagram.com/reel/C6CHbglLJHb/?igsh=MW1hcWl2cjk5eDBv 

Vidimo se na drugom Garden of Dreams Rooftop Session-u uz After Affair, Viktor, Einfakinn i Rajot – događaju koji će sigurno ostati urezan u pamćenje svima koji se 6. jula popnu na krov zgrade Svjetlosti. Spremite se za nikad vrelije i magičnije leto u bašti snova, i vidimo se na krovu!

Avatar photo

Autor: Igor