Novi letnji festival “We Still Dance” predstavio prva imena kao što su tINI, Luigi Madonna, Seth Troxler i mnogi drugi

 Novi letnji festival “We Still Dance” predstavio prva imena kao što su tINI, Luigi Madonna, Seth Troxler i mnogi drugi

We Love Sound, poznati hrvatski event brand, koji kao organizator stoji iza jednog od najboljih svetskih festivala – Sonus festivala i omiljenog zagrebačkog događaja koji se već 4 godine u nizu održava na jezeru Jarun – We Love Sound Open Air, odlučio je ovog leta predstaviti novi boutique festival – We Still Dance.

Od 19. do 23. avgusta We Still Dance ugostiće neka od najvećih imena svetske elektronske muzičke scene trenutno, a za sada su objavili imena prvih izvođača koji su potvrdili svoj dolazak na Pag.

We Still Dance Line Up

Među prvim najavljenim imenima je miljenik hrvatske publike, jedan od najpoznatijih američkih techno i house DJ-eva i producenata današnjice, koji je zapalio zagrebačku publiku na We Love Sound Open Airu 2019. godine – Seth Troxler. Pre nekoliko godina je proglašen za najboljeg DJ-a na svetu prema izboru renomiranog časopisa Resident Advisor, rezident je prestižnih svetskih klubova DC10 na Ibizi, fabric u Londonu, Trouw u Amsterdamu i Output u New Yorku, ali i multimedijalni umetnik koji u svom najnovijem audio-vizuelnom art projektu prezentovanom u Saatchi galeriji u Londonu i Art Basel u Švajcarskoj spaja elektronsku muziku, primenjenu umetnost i AR tehnologiju.

Glavno techno ime prve postavke We Still Dance-a je Luigi Madonna, jedan od najistaknutijih imena italijanske, ali i svetske techno scene danas. Zbog njegovog neupitnog uticaja na scenu, na inicijativu medija Billboard Italija nedavno je premijerno prikazan i dokumentarac “Origin” koji prezentuje Luigijevu karijeru zadnjih 20 godina kroz intervjue njegovih kolega i svetskih imena Adam Beyera, Charlottes de Witte, Joseph Capriattija, Pan-Pota i drugih. Luigi je redovan gost Sonus festivala o čijem se nastupu priča još danima nakon festivala. Ako poželite pogledati dokumentarac “Origin” dostupan je na ovom linku.

Ovog avgusta će u klubove na plažu Zrće doći i Andrea Oliva. DJ i producent iz Švajcarske koji je već godinama rezident svetski poznatog kluba Hï na Ibizi te glavno lice Antz Open Air partija u klubu Ushuaia. U svojoj karijeri nastupao je na svim renomiranim festivalima od Coachelle, Sunwaves, Kappa Futur, DGTL, bio na turneji po Severnoj i Južnoj Americi, Aziji i Bliskom Istoku i nastupao pred milion ljudi na glavnoj pozornici Zurich Street Parade.

Davide Squillace više je nego poznato ime svetske scene. Italijanski DJ i producent, poznat kao član DC10 i Circo Loco Ibiza familije, ali i Better Lost Then Stupid ekipe uz Martin Buttricha i Matthias Tanzmanna, iza sebe ima bogatu DJ karijeru, ali i izdanja na etiketama kao što su Desolat, Minus, Ovum, Hot Creations, Kaoz Theory, SCI+TEC, GetPhysical, Cadenza, Resopal i Morris Audio.

Prvo veče We Still Dance-a će preuzeti londonska Fuse porodica, predvođena njenim osnivačem Enzom Siragusom. Ovaj vrsan producent i DJ je u zadnjih nekoliko godina od afterparty događaja koji je bio besplatan za njegove posetioce uspeo izgraditi svetski poznati brand i muzičku etiketu i probuditi uspavanu londonsku scenu elektronske muzike. Njihova poslednja 3 eventa održana nakon prestanka restrikcija u Velikoj Britaniji bila su rasprodata u roku od 24 sata. Za DJ pultom, Enzu će se pridružiti i svestrani DJ, producent ali i klavijaturista i bubnjar  – Rich NxT i dugogodišnji član Fuse kolektiva, hrvatski DJ i producent Mariano Mateljan koji zadnjih nekoliko godina gradi vrlo uspešnu međunarodnu karijeru. Na Fuse večeri nastupiće i prva dama ovog boutique festivala, jedna od najistaknutijih imena svetske techno i house underground muzike – tINI koja je upravo je proslavila deceniju postojanja njenog event branda “tINI & The Gang” osnovanog na Ibizi, ali koji je proputovao ceo svet i dao priliku za nastup brojnim izvođačima.

Organizator We Love Sound uvek je podržavao i okupljao regionalnu i lokalnu scenu te je na program We Still Dance-a pozvao i jednog od najuspješnijih srpskih DJ-eva i producenata s međunarodnom karijerom – Marka Nastića. Od domaćih izvođača, ovoj višednevnoj party avanturi pridružit će se DJ i producent Marin Biočić, osnivač Seriously Twisted večeri kao i jedna od osoba zaslužna za procvat clubbinga u Istri.

Festival će se održati na plaži Zrće u klubovima Papaya, Noa i Kalypso, opremljenim vrhunskim zvukom, plesnim podijumima pod otvorenim nebom, kao i mestima za opuštanje s pogledom na mirno more.

Trenutno su u ponudi povoljnije festivalske i VIP ulaznice putem ovog linka, dok će prodaja dnevnih ulaznica biti dostupna uskoro putem Entrio online prodavnice i na samom ulazu. Pretprodaja ulaznica je ograničena na 3.000 karata.

Avatar photo

Autor: Igor