Banja Luka te poziva na najbolje izdanje Nektar Fresh Wave Festivala do sada!

 Banja Luka te poziva na najbolje izdanje Nektar Fresh Wave Festivala do sada!

Zavidna lista izvođača predstojećeg leta okupiće više od pedeset imena sa svetske i regionalne muzičke scene, a banjalučku tvrđavu Kastel od 5. do 7. avgusta obeležiće najjače izdanje festivala do sada! 

Očekuje nas, trodnevni spektakl bez premca sa apsolutnim ikonama sveetske elektronske scene: Sven Väth, Ilario Alicante, Nastia, Victor Ruiz.Deborah De Luca, John Digweed. 

Banja Luka, drugi grad po veličini u BiH i najveći grad u Republici Srpskoj, Krajiška ljepotica kako ga još zovu, grad zelenila, aleja i dom moćnoj rijeci Vrbas i nevjerovatnoj tvrđavi Kastel, otvoriće ovog ljeta svoja vrata svim ljubiteljima elektronskog zvuka i svima onima koji više od svega cijene druženje i uživanje u muzici, slaveći  ljubav i radost druženja na najboljem festivalu u BiH. Fantastična lokalna gastro ponuda, sa autentičnim banjalučkim ćevapom, piva Banjalučke pivare u kojima se uživa širom regiona i svijeta još od 1873. godine i jedinstveni sir Trapist ostaviće i najzahtjevnija nepca u oduševljenju ovim neponovljivim iskustvom. Jedinstveni u svijetu čamac Dajak i uzbudljive rafting vožnje zaštitni su znak žile kucavice grada, moćnog Vrbasa, na kojem se održavaju svjetski i evropski kupovi i prvenstva – jedne od najvećih i najznačajnijih rijeka u BiH. Posjetioci festivala moći će uživati ne samo u sadržajima festivala već i u bogatoj istoriji, brižno čuvanoj tradiciji i mnogobrojnim delikatesama grada na Vrbasu. Banja Luka te pozive!Informacije o tome kako rezervisati  vožnju dajakom, rafting i  safarij kajakom možete pronaći na www.freshwavefestival.com

Rezidenti Nektar Fresh Wave Festivala Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja i Woodie predvode regionalne izvođače koji će nastupiti na tri festivalske bine! Energy bina Fresh Wave Festivala i ovog ljeta predstavlja regionalnu muzičku polsasticu, a listu izvođača koji će nastupiti na ovoj bini predvode imena kao što su: Petar Dundov, Space Motion, Forest People, Damir Hoffman, Marko Vuković,Roxa, Coeus, Sinisa Tamamovic, Kristijan Molnar, Bokee, TKNO, Miloš Vujović i mnogi drugi! Za ljubitelje živih nastupa, a na Jägermeister LIVE bini Fresh Wave Festivala, pobrinuće se Vojko V, Klinac, Krankšvester, Ajs Nigrutin i Timbe, Marčelo, Fox, Brutal Protest, Surreal.

Ulaznice za deveto izdanje Nektar Fresh Wave Festivala dostupne su putem ticket servisa Kupikartu.ba i na fizičkim prodajnim mjestima ovog servisa, a u prodaji su paket trodnevne ulaznice po cijeni od 60 KM / 30 €, trodnevne VIP ulaznice po cijeni   100 KM / 50 €, jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM / 15 € i jednodnevne VIP ulaznice po cijeni od 50 KM / 25 €.Napominjemo da svi koji su zadržali prošlogodišnje ulaznice iste mogu iskorititi za ulazak na ovogodišnje izdanje festivala.

Avatar photo

Autor: Igor