Green Love: Sebastien Leger i Jay Lumen 30. i 31. jula na Novosadskom sajmu

 Green Love: Sebastien Leger i Jay Lumen 30. i 31. jula na Novosadskom sajmu

Manje od deset dana deli nas od dvodnevnog Green Love spektakla! Na Novosadskom sajmu, pod zvezdama, 30. i 31. jula vrhunski di-džejevi, prirediće ljubiteljima elektronske muzike, dve nezaboravne večeri.

Vrhunsku atmosferu, u petak, 30. jula, pokrenuće odlični Jay Lumen, a publika će đuskati i uz naše domaće zvezde di-džej scene, Miloša Vujovića i Linear Disruption.

Naredno veče, 31. jula, za nastavak „zelene magije“ biće zadužen fantastični Sebastien Leger, ali i di-džej Novak, Fakir i Bokee.

Organizatori kažu da se izuzetno raduju što će konačno, posle duže vremena, publika imati priliku da uživa u kvalitetnoj elektronskoj muzici, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

„Poslednji Green Love festival održan je u oktobru, a sada smo izuzetno srećni što ljubiteljima elektronske muzike ponovo možemo da priuštimo vrhunsku muziku i dovedemo odlične izvođače. Umetnost će uvek pobediti, a dokaz tome je i što je ostalo malo karata za dvodnevnu julsku avanturu“, ističu organizatori.

Požurite i svoje ulaznice pronađite na svim Gigstix prodajnim mestima, po ceni od 2290 dinara. Karte za pojedinačne dane, iznose 1490 dinara.

Green Love festival od 2010. godine okuplja najprestižnije domaće i svetske di-džejeve, i spaja ih sa istinskim ljubiteljima dobrog rejva u posebnoj i magičnoj atmosferi. 

Podsećamo da, u cilju bezbednog provoda, osobama mlađim od 18 godina ulaz nije dozvoljen. Takođe, #SAMOODGOVORNO rejvuj jer je to jedini način da zaštitimo sebe i druge i da se prepustimo „zelenoj” ljubavi, koju iznova budi vrhunska elektronska muzika.

Avatar photo

Autor: Igor