Novo izdanje na etiketi Dejana Milićevića

 

Predstavljamo vam najnovije izdanje beogradske etikete “Tit Zero Recordings” gde imate priliku da čujete nove tool trekove Dejana Milićevića i dva interesantna komada bosanskog virtuoza Danijela Kevića.

Posle veoma velikog uspeha “Summation” albuma na berlinskoj etiketi Plastic City, Dejan nam dolazi sa dva tool club treka izvedena live u kombinaciji Roland tr8, Maschine i mapiranja software-a u raw ruhu house-techno žanra, club bangeri koji će naterati i najveće dj kritičare iz publike na ples.

Sledeća na izdanju su dva dragulja Danijela Kevića koji je pravo producentsko iznenadjenje BiH scene. Samo mali twist Tit Zero studija je bio potreban da bi se zaokružila celina koja zvuči kao da dolazi direktno iz Motor City-a. Kević je definitivno ušao u srž analog zvuka i svaki trek koji je objavio na labelu je poslastica u stilu Leftfield house-a.

Za artwork TIT06 izdanja je zaslužan renomirani beogradski umetnik Džoni Racković s kojim Dejan već ima dugogodišnju saradnju. Iza dizajna stoji Vladimir Stefanović.

“Tit Zero Recordings” vam priprema još jedno digitalno izdanje do kraja ove godine, a u februaru 2018te možete očekivati i izdanje na vinilu sa Dejanovim trekom i jako zanimljivim remixima. Stay tuned and don’t miss this one.

 

Izdanje TIT06 je dostupno na Beatportu:

https://www.beatport.com/release/miscellanous-dejan-milicevic-danijel-kevic/2115381

 

Dejan Milićević FB

https://www.facebook.com/dejanmilicevic/

 

Danijel Kević FB

https://www.facebook.com/djdanijelkevic/

Avatar photo

Autor: Igor