Novo izdanje na Tit0 labelu Dejana Milićevića

Predstavljamo vam novo izdanje Tit Zero Recordings-a sa interesantnom saradnjom jednog od najvećih DJ-eva i producenata naše regije s internacionalnom karijerom – Dejana Milićevića i mladog beogradskog producenta – John Jogurta koji iza sebe ima uspešni remix za Hot Since 82 izdan na Get Physical etiketi. Label je ostao dosledan svom zvuku koji je počeo predstavljati početkom 2013 godine.

Dejan Milićević & John JogurtFROM UTTERLY SIMPLE TO MORE SOPHISTICATE

Novo izdanje se može kupiti ovde:

http://www.beatport.com/release/from-utterly-simple-to-more-sophisticated/1427381

Etiketa koju je prošle godine pokrenuo Dejan Milićević kao solo projekt, nastavlja sa radom. Nakon vrlo uspešnog početka sa izdanjem na kojem se pojavljuje legenda techno muzike – Dj Rush, Tit0 nastavlja svoju Chi Town Jacking priču. Zvuk i muzicki stil koji ovaj label neguje se i u poslednjem izdanju verno nastavlja.

Dve trake ”From Utterly Simple” i “More Sophisticated” obiluju sirovom energijom.

Rudimentalna upotreba TR303 zvuka i sekvenciranja se u prvom treku stavlja u prvi plan. Kisela acid linija prolazi kroz glavni deo sekvenca i u kasnijoj kombinaciji sa ride činelama i klapovima daje neodoljiv tehnoidan  osećaj.

Drugi track nastavlja u sada već prepoznatljivom Tit0 stilu da prikazuje nov način primene davno proverenih analognih formi i pumpajućih bitova. Vokalni sempl sa svojim repeticijama, ispod kojih se slažu nizovi sekvenciranih synth i fx dionica, dostiže svoj vrhunac u breaku.

Topla preporuka za sve ljubitelje starog dobrog zvuka – Tit0 is back!

Uskoro još izdanja…

Linkovi:

Dejan Milićević FB

https://www.facebook.com/dejanmilicevic

John Jogurt FB  

https://www.facebook.com/JohnJogurt.Music     

Tit0 recordings

http://www.beatport.com/label/tit-zero-recordings/35826                                                                                                    

Avatar photo

Autor: Igor