SLAM nominovani za dve nagrade čuvenog DJ Magazine-a

Najnoviji album Reverse Proceed čuvenog dvojca SLAM britanski DJ Magazine nominovao je za „najbolji album“ u 2014. godini.

SLAM je nominovan i za izvanredan doprinos muzici, zajedno sa najvećim imenima elektronske scene Ralph Lawson-om, Fatboy Slim-om, Goldie-jem i Aphex Twin-om, a beogradska publika će imati priliku da uživa u njihovom nastupu u subotu, 20. decembra, u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3.

I ovog puta Heineken će svojom globalnom kampanjom “Dance More, Drink Slow” pozivati na odgovornu konzumaciju, i porukom “Enjoy Heineken Responsibly”, podsećati fanove SLAM dvojca da na podijumu više plešu i sporije piju.

Bez obzira na nominacije i veliki broj zakazanih nastupa, SLAM trenutno rade na još jednom albumu za sopstvenu etiketu Soma Records, na kome će se pored njih, naći tehno imena is Glazgova, Gary BeckHans Boufmyre, Edit Select, Deepbass, Clouds i drugi. Soma Records lejbl, na kome se mogu naći materijali Daft Punk-a, Silicone Soul-a, Funk D’Void-a, Alex Smoke-a, nedavno je objavio svoje 400-to izdanje.


Regionalnu elektronsku scenu predstaviće DJ i producent iz Hrvatske Edy C, u čijoj se karijeri posebno izdvajaju nastupi na Exit Festivalu, hrvatskom Electro-Funk-u i na splitskoj Rivi pred 20 000 ljudi.

Dostojnu podršku zvezdama večeri, a ispred Lucky Light Records-a pružiće beogradski producent i DJ Speedy koji će raditi back2back sa Goranom KANom aka Kerkezom, poznatim makedonskim DJ-em i producentom, koji je 2004. dobio nagradu za najuspešnijeg DJ-a u Makedoniji. Za warm up zadužan je DJ Adwarf iz Novog Sada.

Prvi kontingent ulaznica za Lucky Records party uz podršku Heinekena, rasprodat je, a sledeći kontingent ulaznica je u prodaji po ceni od 990 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene.

Avatar photo

Autor: Igor