Novogodišnje izdanje na etiketi Dejana Milićevića

 

Predstavljamo vam novo izdanje muzičke etikete Tit Zero Recordings jednog od najpoznatijih producenata naše regije, Dejana Milićevića, pod nazivom „Muscae Volitantes V.A“ I ovom prilikom Dejan je potražio inspiraciju za izdanje kod nove mlade techno snage sa naših prostora.

Imena koja ste dosad mogli čuti na Tit Zero Recordings etiketi su regionalni producenti kao što su Manjane i John Belk iz Srbije, Goran Kan iz Makedonije te vokal legende svetske techno scene DJ Rusha na jednom od trackova Dejana Milićevića.

Gosti na petom izdanju Tit Zero Recordingsa su Jan Kinčl Zero iz Hrvatske čiji live je publika imala prilike čuti na ovogodišnjem Lovefest festivalu i Borut Cvajner te Danijel Kević iz BiH. Ovi mladi producenti su majstorski pokazali kako se radi dobar i kvalitetan techno sa primesama deep-a i acida.

Na Tit05 izdanju nalaze se 3 tracka u pravom duhu sounda labela i izbor tune-ova vam daje iskustvo od deep techna, preko ozbiljnog tr8 jam-a do prime time numere koja definitivno ne ostavlja nikog ravnodušnim na dance floor-u. Za analogni artwork label-a je i dalje zadužen veteran beogradske art scene Johnny Racković.

 

Beatport

https://www.beatport.com/release/dejan-milicevic-jan-kincl-danijel-kevic-borut-cvajner-v-a-musicae-volitantes/1914891

Soundcloud

https://soundcloud.com/dj-dejan-milicevic/tit05-va-muscae-volitantes-dejan-milicevic-danijel-kevic-jan-kincl-borut-cvajner

 

Facebook

Dejan Milićević

https://www.facebook.com/dejanmilicevic/

Jan Kinčl Zero

https://www.facebook.com/jankinclz/

Borut Cvajner

https://www.facebook.com/borutcvajner

Danijel Kević

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009563614484&fref=ts

 

Avatar photo

Autor: Igor