NOVOGODIŠNJI GOA MARATON U KLUBU SIOUX

 
Od početka 2015. godine imali smo bogat muzički program kad je reč o GOA Trance pravcu, ugostili smo neke od najatraktivnijih imena na sceni a sve to začinićemo spektakularnim dvodnevnim GOA maratonom u klubu Sioux. Dve novogodišnje noći, 31.12 i 01.01, i dva puta po 12 sati čistog goa zvuka, ukupno 7 live actova i 7 dj setova, staviće trešnjicu na vrhu za uspešnu 2015 godinu i još uspešniju 2016. Goa Trance za svačiji ukus – od starog i novog, kiselog i psihodeličnog, veselog i euforičnog, laganog i jutarnjeg.

Za sam doček nove godine imaćemo priliku da po prvi put u Srbiju čujemo najbolje predstavnike ovog muzičkog pravca iz susedne Mađarske, u pitanju su Journey Into Sound (JIS) i Skarma. Obojica veoma traženi, a ukoliko budete prisutni shvatićete i zašto ih karakterišu kao majstore jutarnjeg zvuka, i zašto konkretno Skarmu nazivaju drugim Astral Projection-om.

 
Gábor Czellár aka JIS je jos kasnih 90ih bio uvećen u trance scenu njenom magičnom muzikom. 2002. je počeo da radi kao underground DJ, a ubrzo i da stvara muziku. Za njegov still se može reći da je slojevit, melodičan, atmosferičan… kažu da podseća na Blue Planet Corporation, a kako je BPC jedan od njegovih najomiljenijih projekata može se i čuti odakle ta inspiracija dolazi.
 
Naš drugi premijerni gost je Zoltán Habó aka Skarma. Svoju muzičku karijeru započeo je pre skoro 3 decenije, tačnije 1987. Pravio je sve i svašta dok nije čuo Goa Trance 1997. i pet godina kasnije počeo da kreira svoj prepoznatljiv zvuk.
 
Celestial Intelligence – fantastičan dvojac iz bratske Makedonije, Branislav Dimkovski i Dalibor Anastasovski. Početkom ove godine na Suntrip Records-u izdali su svoj prvi album ‘Perpetual Energy’ koji se smatra za jedan od najboljih od početka ‘New School’ Goa Trans scene ranih 2000ih. Na leto ove godine izdali su i hit traku ‘Inevitable Feelings’ na kompilaciji ‘Aurora Sidera’ isto na Suntrip-u koja je momentalno postala jedna od najpuštanijih i najtraženijih traka na Goa žurkama i festivalima širom sveta. Nastupali su u Izraelu, Španiji, Belgiji, Hrvatskoj, a prošle godine i kod nas. Vreme je da nas ponovo oduševe novom muzikom.
Pored gostiju iz inostranstva domaću podršku činiće dva core Suntrip-era uveliko poznata domaćoj sceni: Nikola Petrović – Imba i Damir Šćasni – DaPEACE.

Sutradan, za reprizu nove godine iz Hrvatske nam stižu predstavnici Balkan GOA Fanatics družine u sledećem sastavu: Omnivox, Mania i DJ Stevo. Dobro poznati našoj publici, tako da znamo da od njih možemo da očekujemo samo najkvalitetniji mogući provod. Pored gostiju Nikola Petrović će nam prezentovati svoj Space Elves side projekat a domaću DJ podršku činiće Mark Panic, Mozza i DaPEACE.

Za dekoracije i 3D vizualizacije pobrinuće se Side Effects.

31.12.2015
► JOURNEY INTO SOUND live + dj set! – Neogoa, Timewarp Records / Mađarska – PRVI PUT U SRBIJI!
https://soundcloud.com/jis
► SKARMA live! – Suntrip Records / Mađarska – PRVI PUT U SRBIJI!
https://soundcloud.com/skarma
► CELESTIAL INTELLIGENCE live! – Suntrip Records / Makedonija
https://soundcloud.com/celestial-intelligence
► IMBA live + dj set! – Suntrip Records / Srbija
https://soundcloud.com/imbagoa
► DaPEACE dj set! – Suntrip Records / Srbija
https://soundcloud.com/dapeace

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/1729435063942806/

01.01.2016
► OMNIVOX live! – Spacedock Records / Hrvatska
https://soundcloud.com/musicbyomnivox
► SPACE ELVES live! – Suntrip Records / Srbija
https://soundcloud.com/imbagoa
► MANIA live! – Oddvod/B.G.F. / Hrvatska – PRVI PUT U SRBIJI!
https://soundcloud.com/emilzuccon
► STEVO dj set – Suntrip Records / Hrvatska
https://soundcloud.com/djstevozg
► MARK PANIC dj set – USB/WF / Serbia
https://www.mixcloud.com/markpanic/
► MOZZA dj set – Transcape records / Srbija
https://soundcloud.com/mozza
► DaPEACE dj set – Suntrip Records / Srbija
https://soundcloud.com/dapeace

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/558188517665992/

Cena karte za novogodičnju noć u pretprodaji iznosi 1200din, a karte možete kupiti svakim danom u klubu Sioux. Kartu za reprizu po ceni od SAMO 300rsd možete kupiti tokom novogodišnje noći u klubu Sioux, dok će cena karte na ulazu 1. Januara biti 500rsd!

Avatar photo

Autor: Igor