Banging 2016 NYE Recap

 

Čak 8 di-džejeva i 4 muzička pravca za Banging Novogodišnju reprizu!

Belgrade Banging vas poziva na reprizu Nove Godine

Nakon duže pauze Belgrade Banging se vraća na pozornicu beogradske scene!

U saradnji sa BASS.CODON, Belgrade Banging je za vas pripremio reprizu Nove Godine pod nazivom “Banging 2016 NYE recap”, reprizu koja je rezervisana za najizdržljivije osobe, koje su spremne da nakon novogodišnje noći još više skaču i đuskaju cele noći! 

“Ako ste tokom ove godine bili makar na jednom Banging događaju, imali ste priliku da osetite svu pozitivnu energiju, ljubav, prijateljstvo, kreativnost, adrenalin i inovativnost koju smo delili nesebično sa vama u 2015. godini, a sada je došlo vreme da taj osećaj ponovo probudimo!”  Najavili su iz Belgrade Banging-a.

 

 

Klub Monsun će biti lokacija ovog bombastičnog događaja gde će snaga Banginga obgrliti svakoga ko se približi ovom mestu. Program večeri biće obogaćen sa 4 različita muzička pravca hronološki: Deep Tech, EDM, Dubstep i Trance. A muziku će vrteti čak 8 izvođača.

 

C:\Users\Filip\Downloads\Timetable 3.png

 

Ulaz će biti simboličnih 500rsd sa početkom od 22h, a usled velikog interesovanja za ovaj događaj potrebno je da rezervište vašu kartu (koja će vas čekati na ulazu) slanjem imena,prezimena, broja ljudi i broja telefona u inbox Belgrade Banging Facebook stranice.

 

 

Takođe možete uzeti i VIB (Very Important Banger) ulaznice po ceni od 800rsd sa kojima ćete biti na galeriji iznad densflora sa sedećim mestima/separeima gde je minimalni uslov otvaranje jedne flaše žestine.

 

 

 

Belgrade Banging je takođe učestvovao i veoma doprineo uspehu i realizaciji, dobro nam poznatog, humanitarnog projekta Dance4ManyaFestival, stoga će se i ovom prilikom uključiti u akciju odricanjem prihoda od garderobe. Sav prihod će biti prosleđen za nastavak lečenja Nemanje Ivanovića, poznatijeg kao DJ Manya.

 

 

C:\Users\Filip\Desktop\10256201_1669755843269118_2472284197539601067_o.jpg


Vidimo se 01.01.2016.

Avatar photo

Autor: Igor