Odbrojavanje počelo: Još samo nedelju dana do centralnog dočeka Nove godine u Magacinu Depo!

 

Sledećeg četvrtka Beograd dočekuje Novu godinu, a jedan jedini Centralni Novogodišnji događaj dešava se u Magacinu Depo i donosi ne jednu, ne dve – nego tri odlične žurke! Broj karata je ograničen i zato požurite i nabavite svoju ulaznicu na vreme.

Rejveri u Novogodišnjoj noći u Depou mogu da očekuju ništa manje nego spektakl uz magičnu fuziju odlične muzike i scenskih efekata. Hedlajner u Novogodišnjoj noći biće Kamran Sadeghi koji će nas, zajedno sa Markom Nastićem, Markom Milosavljevićem, Dejanom Milićevićem i Vladimirom Dragašem, povesti na magično putovanje iz stare u novu godinu, kroz harmoniju zvuka i ritma – a posle dužeg vremena Nastić i Milićević “vrteće” back2back. Sačuvajte ipak malo energije za 1. januar jer na reprizi Nove godine u Magacinu Depo nastupa argentinski DJ mag Hernan Cattaneo! Za klabere je ovo odlična prilika da ponovo iskuse audio-vizuelni spektakl poput onog koji je Katanjo doneo ranije u februaru ove godine, a zajedno sa Argentincem ovog puta nastupiće DJ Aćim, Audiostorm i Lea Dobričić. Drugi dan Nove godine obeležiće još jedan velikan svetske DJ scene, a pitanju je LTJ Bukem koji će u Depou nastupiti 2. januara u pratnji MC Stamine. Njima će se, u vidu domaće podrške, pridružiti DJ Flip, Feloneezy i Jackie Dagger.

Požurite i nabavite svoje karte za trodnevni Central Dance Event jer je u prodaju pušten ograničen broj kompleta po ceni od 2.300 dinara koji obezbeđuje ulaz na sve 3 žurke! Takođe, u prodaji su i pojedinačne karte – regularna pojedinačna karta za Doček košta 1.200 dinara, dok je cena VIP ulaznice 1.600 dinara; regularna pojedinačna karta za Reprizu košta 1.400 dinara, a cena VIP karte za Reprizu iznosi 1.800 dinara, a još uvek je aktuelna i promo cena ulaznica za LTJ Bukema 2. januara po ceni od 600 dinara.

 

Avatar photo

Autor: Igor