Razvrat & akustične orgije: Dekadance žurka otvara jedinstven art-klabing koncept u BG-u!

 

Beograd ovog vikenda postaje bogatiji za jedinstveni art-klabing koncept u samom centru grada, koji se otvara velikom art-žurkom zagrevanja za novogodišnji Dekadance party! A kuriozitet je da se ovaj prostor nalazi u građevini staroj 130 godina!

Ovaj, za Beograd novi koncept, smešten je pored kafe-galerije Blaznavac, u građevini staroj više od 13 decenija, i “tajnim dvorišnim prolazima” spojem je sa njom. Oslikan je muralima, ukrašen mnogobrojnim antikvitetima i delima mlade garde domaćih umetnika, a sastoji se od starih podrumskih lavirinata sa turskim svodovima, velelepnog salona predratnog zdanja, eklektičnog beach bar-a i ušuškanog dvorišta. 
 
Već na partiju zagrevanja za Dekadance oružje će ukrstiti nekoliko umetničkih disciplina. Specijlani DJ gost je Holanđanin Julien Tavernier, uz njega tu je još 10 disk-džokeja sa BG scene, kao i cirkuski artisti iz kolektiva Cirkusfera, a mali specijalitet za gurmane je okretanje praseta u dvorištu. Na dva stejdža u dva dana će vrteti Rebel B , Dada Selectah, Ali Güney / Beyond House /, Dusan Lilic / Banda Panda,  Mr. Cash / Midnight Cowboys, Zorba… Prvih 16 gostiju dobija free ulaznice za Dekadance party, a celo veče karte za Novu Godinu će se prodavati karte po promo cenama. Ulaz je 200 dinara. 
 
Veliki novogodišnji Dekadance party, najmasovnija novogodišnja žurka u centru BG-a, će se održati u kafe-galeriji Blaznavac, ali i kući koja će ugostiti novi art-klabing koncept. Tokom te “noći razvrata i akustičkih orgija” će više od 20 domaćih dj-eva i poznatih DJ kolektiva nastupiti na 5 stejdževa. Između ostalih, tu su i MKDSL & Flip (Idemo na mars), Feloneezy (Mystic stylez), Banda panda, Rebel B, Dada Selectah, Džoni F, Iron, Byp – Stevan Šoškić, Perrrovska i mnogi drugi. I tokom novogodišnje noći će se održavati izložbe, u dvorištu će se vrteti prase i jagnje, cirkuski umetnici će održati nekoliko tački, a sprema se i još niz iznenađenja.
 
Prvih 100 karata prodaju se po promo ceni od 1.200, u pretprodaji će biti 1.700, dok će na ulazu koštati 2.200 dinara.
Avatar photo

Autor: Igor