Novogodišnji program Tube-a: Silicone soul za reprizu NG

Škotski duo Graeme Reedie i Craig Morrison su za dve decenije rada objavili po četiri studijska i kompilacijska albuma, desetine singlova i remiksa, osnovali svoju izdavačku kuću „Darkroom Dubs“, osvojili prvo mesto britanske top liste, upisali nekoliko najvećih nagrada u plesnoj muzici, a usput i odbili da se pojave u hit emisiji BBC-a „Top of the Pops“. U svakom slučaju, Silicone soul su dobro poznati beogradskoj publici i njihovo gostovanje garantuje još jedan dobar parti. Domaća podrška je DJ duo ZWEIN, a karte su 1.000 dinara.

 


Jedan od najboljih predstavnika stare škole Detroita Keni Larkin izlazi za DJ pult kluba The Tube 3. januara. Larkin je je stvorio neke od neprolaznih tehno numera, a poznat je i kao osoba koja je uticala na mnoge mlađe umetnike i generalno na američki, britanski i nemački tehno. Međutim, pošto se poslednjih godina bavio stend ap komedijom deo mlađe generacije i ne zna koliko je veliki njegov doprinos elektronskoj muzici, pa će ovaj nastup biti dobra prilika da se beogradski klaberi upoznaju sa njegovim radom. Podrška je Kid Kimi, a ulaz je 500 dinara. Dan kasnije su, uz slobodan ulaz, Oysha i Goran Starčević

 


Zagrevanje za Larkina i Silicone soul je ovog, prednovogidišnjeg vikenda (27. i 28. decembar), kada se održava “Wonder woman weekend” koji će okupiti naše najbolje DJ dame. Prvog dana Wonder woman-a, u petak, 27. decembra, su Lea Dobričić, Tijana T. i Kristina Lalić. Dan kasnije za miks pult izlazi trio Ann D, Lady Dee i Loco Baby. Prvog dana karta je 300 dinara, dok je drugog ulaz slobodan. 

Avatar photo

Autor: Igor