Nulti dan Sonus festivala po prvi put u klubu Noa uz FUSE ekipu iz Londona!

 

Sonus festival je ove godine pripremio i nulti dan festivala koji će se 18. avgusta po prvi put održati u NOA Beach klubu na paškoj plaži Zrće.

Za muzički program na specijalnom otvaranju festivala bit će zadužena svetski poznata FUSE ekipa iz Londona predvođena Enzom Siragusom i njegovim gostima Archie Hamiltonom, Rosskom i našim Marianom Mateljanom. Cele noći pod otvorenim nebom, samo par metara od Jadranskog mora, posetitelji će moći plesati uz zvuk FUSE ekipe koji su zaslužni za neke od najboljih afterpartyja na Sonusu, ali i organizaciji odličnih vlastitih partija širom sveta kao što su Fuse OFF Sonar party nedavno održan u Barceloni, FUSE večer u klubu Amnesia na Ibizi, nastup na Mdrnty Cruise brodu, HYTE partyju na Amsterdam Dance Eventu i mnogim drugim.

Nakon otvoranja 18. avgusta, Sonus festival će se nastaviti još 5 dana i 5 noći u klubovima Papaya, Aquarius I Kalypso do 24. avgusta kad će posetioca moći uživati u nastupu više od 70 izvođača svetske elektronske scene danas.

Uz najveća svetska imena kao što su Maceo Plex, Marco Carola, Loco Dice, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Jamie Jones, Seth Troxler, Adriatique, Âme DJ, Dixon, Peggy Gou, Rødhåd, Pan-Pot, Charlotte De Witte, Nastia i Amelie Lens, posetioci iz celog sveta su s razlogom proglasili Sonus jednim od 10 najbojih svetskih festivala u avgustu par godina zaredom, a i hrvatski fanovi najboljim hrvatskim festivalom dve godine zaredom.

Early bird i prvo izdanje ulaznica je rasprodano i trenutno su u prodaji dostupne povoljnije ulaznice za EX YU posetioce po ceni od 670 kuna (€90), putem naših online shopova Entrio.hr, Ticketshop.hr ili TISAK Media prodajnih mjesta.

Ako ste u potrazi za smeštajem za vreme trajanja festivala, posetite web stranicu festivala i odlučite se za kamp, apartman ili hotel koje nude Sonus travel partneri

http://www.sonus-festival.com/journey/accommodation/

Sonus festival je lansirao i vlastiti kanal na Viberu gde fanovi mogu besplatno downloadati posebno izdanje Sonus stickera [https://vb.me/sonusstickers], priključiti se službenoj Sonus zajednici [https://vb.me/sonus2018community] ili putem Sonusovog Viber Chat Bota, komunicirati s više od 200.000 fanova Sonusovog Viber Chat Bota širom sveta, ali i kupovina ulaznica za festival [https://vb.me/sonus2018chatbot].

Facebook//Event // Instagram // Ulaznice // Viber

Early birds ulaznice: RASPRODANE

Povoljnije ulaznice za EX YU posetioce:

http://www.sonus-festival.com/tickets/ex-yu-croatian/

 

 

Avatar photo

Autor: Igor