OBJAVLJEN PROGRAM DVODNEVNOG WE LOVE SOUND SPEKTAKLA U ZAGREBU

 

Zagreb je domaćin novom međunarodnom festivalu #WELOVESOUND. Organizatori jednog od  najcenjenijih svetskih muzickih događaja, Sonus festivala, pokreću novi festival koji će se održati 02. i 03.06., a završiti afterpartijem 04.06. u Zagrebu. U dva nas festivalska dana očekuju gostovanja vodećih svetskih zvezda elektronske muzike od kojih će većina imati priliku po prvi puta nastupiti u Zagrebu.

Festival će početi u petak, 02.06. nastupom jednih od najpoznatijih imena elektronske muzicke scene zadnjih 10 godina, Loco Dicea u klubu The Best Venue Hall i Chris Liebinga u klubu Boogaloo i mnogi drugi.

Veliki dnevni open air događaj održaće se u subotu, 03.06. na prostoru sportskog centra ŠRC Mladost na Savi, sa početkom u 12h gde će fanovi kvalitetne elektronske muzike moći uživati na otvorenom i lepom junskom danu u zvukovima  najpoznatijih imena svetske scene kao što su Timo Maas, tINI, Enzo Siragusa, Valentino Kanzyani i domaća podrška Homeboy, Mariano Mateljan i Jogarde.

Nakon završetka dnevnog open air festivala, party će se u subotu, 03.06. preseliti u zagrebačke klubove Johann Franck i Opera gde će nastupiti Timo Maas, Miguel Campbell, Kristijan Molnar i mnogi drugi.

Festival će završiti afterpartyjem za koji su zaduženi članovi Fuse London kolektiva. U nedelju, 04.06. u klubu The Best Venue Hall najverniji partijaneri će moći uživati u nastupu Archie Hamiltona, Enzo Siraguse, Rosska i Mariana Mateljana.

U prodaji su festivalske ulaznice koje omogućuju ulaz na sve partije, te pojedinačne za klubove i za open air koja uključuje i ulaz na afterparty. Ulaznice samo za afterparty biće dostupne na ulazu kluba. Posebno povoljna cena ulaznica je predviđena za studente. Prodaja karata je moguća putem Entrio.hr online trgovine ili prodajnih mesta: https://www.entrio.hr/event/welovesound-zagreb-weekend-takeover-4096

Više informacija o festivalu možete pronaći na službenoj festivalskoj Fecebook stranici: https://www.facebook.com/insoundwetrust

FB event: https://www.facebook.com/events/769761739866249/

Avatar photo

Autor: Igor