Vodimo vas na Raveolution i Mind Against u samo 3 laka koraka!

 

Osvojite dve karte za Raveolution žurku na kojoj nas čeka zvezda Afterlife-a, tech/house dvojac Mind Against 30. juna na open air spektaklu na Beogradskom Sajmu, i to u tri laka koraka!

1. Taguj osobu sa kojom bi voleo/la da ideš na žurku i postuj to na Facebook event Mind Against at Beogradski Sajam / 30.06.

2. Pozovi svoje prijatelje da lajkuju tvoj post.

3. Sačekaj ponedeljak, 05. jun kada će biti objavljena imena pobednika na Raveolution Facebook stranici. Pet postova sa najviše lajkova dobiće po dve karte za Raveolution.

Da kratko podsetimo – italijanski dvojac Mind Against stiže u Beograd 30. juna, a pred prestoničkom publikom nastupiće pod otvorenim nebom na Beogradskom Sajmu na još jednoj Raveolution žurci. Domaću podršku Mind Against-u pružiće Kristijan Molnar, Smt#ng i Kid Kimi.

Karte za događaj se nalaze u prodaji po promo ceni od 800 RSD za obične i 1600 RSD za VIP ulaznice i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje i putem sajta www.ddtickets.rs.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Adriatiquea, Art Departmenta, Oxie, Carla Lia, Traumera i Metodi Hristova i Sam Paganini-ja, a na ovu listu se uskoro upisuje i Mind Against.

Avatar photo

Autor: Igor