Objavljen video s najboljim trenucima 9.Outlook festivala, a prve ulaznice uskoro u prodaji!

 

Ujedinjujući svake godine hiljade poklonika bass muzike, stotine izvođača, vrhunski razglas i jedinstvenu lokaciju, Outlook festival je u svom zadnjem, devetom izdanju, definitivno učvrstio svoje mesto kao originalan i po mnogima najveći festival bass muzike u svetu.

Prošlo je skoro tri meseca od završetka zadnjeg i nikad brže rasprodanog izdanja Outlook festivala, a još se prisećamo savršene atmosfere, odlične muzike i toplog letnjeg vremena koji su pratili festival od samog otvaranja u pulskoj Areni i sva četiri dana na tvrđavi Punta Christo. Kako su izgledali najbolji trenuci ovog leta od sada se može i videti u videu koji je uspeo uhvatiti deo Outlook magije i iskustva.

 

Pogledajte najbolje trenutke devetog Outlook festivala

Organizatori se već pripremaju za veliku godišnjicu, deset godina ovog najvećeg evropskog festivala bass muzike i soundsystem kulture. Objavljeni su i datumi pa će se tako Outlook festival 2017. održati od srede 6. septembra kada će biti otvoren velikim koncertom u pulskoj Areni, pa sve do nedelje 10. septembra, zadnjeg dana festivala na tvrđavi.

Svi koji žele biti deo velikog slavlja 10. Outlook festivala i osigurati svoju ulaznicu na vreme mogu se registrovati na službenoj web stranici festivala. Svi registrovani moći će kupiti povoljniju ulaznicu u pretprodaj i to od 21. novembra kada će putem emaila dobiti link za kupovinu. U prodaju će tada biti pušteno samo 1500 prvih i povoljnijih ulaznica za 10. Outlook festival.

 

outlook orkestar

U srcu Londona bit će organizovan poseban događaj Outlook Orkestar ”Slavlje Sound System kulture – Live”
U susret svom desetom rođendanu Outlook je priredio još jednu muzičku poslasticu. U saradnji sa Southbank Centrom smeštenim u srcu Londona, jednim od najpoznatijih umetničkih institucija u svetu, donosi projekat Outlook Orkestar ”Slavlje Sound System kulture – Live”. U Southbank Centru, tačnije u jednoj od najlepših svetskih dvorana – Royal Albert Hallu, 20-člani orkestar u 100 minuta koncerta odsviraće neke od najpoznatijih pesama koje se mogu čuti na plesnim podijumima i sound systemima širom sveta. Outlook Orkestar čine neki od najpoznatijih britanskih muzičara, uključujući dva bubnjara te proširenu ritam sekciju, veliku gudačku i duvačku sekciju. Orkestru će se pridružiti neki od najvećih vokala i MC-ja iz sveta hiphopa, grimea, reggaea, garagea, drum & bassa and dubstepa. Outlook Orkestar ”Slavlje Sound System kulture – Live” predstavlja poznata radijska voditeljka Mary-Anne Hobbs, a održaće se 12. januara u 19 sati, a ulaznice se mogu rezervisati ovde.

Avatar photo

Autor: Igor