Spoj prirode, psytrance muzike i sjajnog provoda! OBJAVLJENI DATUMI ZA Pyramid Festival ~ Lions Gate Edition 2024!

 Spoj prirode, psytrance muzike i sjajnog provoda! OBJAVLJENI DATUMI ZA Pyramid Festival ~ Lions Gate Edition 2024!

Da li ste spremni za nezaboravno putovanje i proslavu transformacije usred lepote mistične planine Rtanj? Došlo je vreme da obeležite svoje kalendare i pripremite se za najiščekivaniji događaj godine – Pyramid Festival, Lions Gate Edition 2024!

Sačuvajte datume: 5 – 11. avgust 2024. godine

Sa zadovoljstvom najavljujemo datume ovogodišnjeg Pyramid Festivala, biće to iskustvo kao nijedno drugo. Evo šta treba da znate:

Otvaranje kampa: 5. avgust

Na ovaj dan, naši kampovi će otvoriti svoja vrata da vas dočekaju u srcu planine Rtanj. Smestite se u kamp i osetite kako vas obavija čarobna aura ovog svetog mesta.

Dani isceljenja: 6 – 8. avgust

Od 6. do 8. avgusta, pozivamo vas da iskusite Dane Isceljenja – vreme za obnovu vašeg duha i povezivanje sa raznim tehnikama isceljenja. Doživite svete ceremonije, radionice isceljenja, inspirativna predavanja i uživajte u tretmanima raznih iskusnih iscelitelja. Sve se to dešava pod budnim i blagonaklonim pogledom planine Rtanj, mesta izuzetne energije.

Dani festivala: 8 – 11. avgust

8. avgusta, tačno kada Lavlja Kapija dosegne svoj vrhunac, otpočinjemo Dane Festivala. Ovaj četvorodnevni magični događaj u potpunosti će vas uroniti u najbolju psytrance muziku, psihodeličnu umetnost, pokrete, radionice i mnogo više. Plešite uz ritmove svog srca, istražujte živopisne instalacije i povežite se s istomišljenicima u duhu jedinstva.

Izdanje Lavlje Kapije

Ovogodišnji festival je poseban jer se usklađuje sa kosmičkim energijama Lavlje Kapije. Lavlja Kapija je trenutak pojačane duhovne svesti, što ga čini savršenim za otpočinjanje našeg putovanja transformacije.

Pyramid Festival – Lions Gate Edition 2024, jedinstvena je prilika da doživite TOK života, proslavite trenutak i prihvatite neverovatnu energiju planine Rtanj. Bilo da ste iskusni posetilac festivala ili tragalac-početnik, ovaj događaj obećava da će biti nezaboravno putovanje.

Pridružite nam se dok uranjamo u mistično srce planine Rtanj da zajedno doživimo FLOW (optimalno stanje postojanja gde se čini da vreme nestaje, a svaka radnja postaje laka i ispunjavajuća).

Datumi: 5 – 11. avgust 2024. godine

Lokacija: Selo Ilino, planina Rtanj, Istočna Evropa

Otkrijte mističnu planinu Rtanj

Rtanj, često nazivan “Mističnom piramidom”, kroz vekove rasplamsavao je maštu mnogih. Ova drevna planina, oblikovana poput piramide, bila je predmet brojnih legendi i priča. Veruje se da njena izuzetna energija izaziva transformaciju i isceljenje. Upravo je u ovom svetom prostoru Pyramid Festival pronašao svoj dom.

Putovanje kroz festival

Naše festivalsko iskustvo podeljeno je na dva dela:

Dani isceljenja (6. avgust – 8. avgust)

Tokom ova tri dana, pozivamo vas da osvežite svoj um, telo i dušu. To je prilika da istražite drevnu mudrost i moderne holističke prakse.

8. avgusta, kada moćna energija Lavlje Kapije dostiže svoj vrhunac, otpočinjemo festival velikom ceremonijom otvaranja, označavajući početak festivalskih dana.

Dani festivala (8. avgust – 11. avgust)

Naredna četiri dana, iskusite najbolju psytrance muziku, psihodeličnu umetnost, pokrete, radionice i mnogo više. Vreme je da se opustite, plešete pod zvezdama i zaista doživite TOK života. Festival obećava eklektični spoj kreativnosti i duhovnosti koji će vas transformisati.

Praktične informacije

Kampovanje: Kamp mesto će biti otvoreno 5. avgusta 2024. Kampovanje je besplatno za sve posetioce, omogućavajući vam da se potpuno uronite u festivalsku atmosferu.

Ulaznice: Nudimo dva tipa ulaznica – jedna za Dane Isceljenja i druga za Dane Festivala. Obe opcije ulaznica uključuju besplatno kampovanje i pristup besplatnoj vodi na licu mesta. Festival će omogućiti popust za posetioce sa obe ulaznice.

Sadržaji: Da bismo poboljšali vašu udobnost, obezbeđujemo besplatne tuševe i raznovrsnu lokalnu hranu koja će zadovoljiti sva vaša čula.

Kako prisustvovati

Da biste prisustvovali Pyramid Festivalu, jednostavno kupite svoju festivalsku propusnicu putem online usluge za prodaju karata ili lokalnih ambasadora koje ćemo uskoro najaviti. 

Ulaznice u pretprodaji biće dostupne od 15. decembra 2023. 

Sve informacije o ulaznicama će biti dostupne na našem sajtu, pa budite u toku sa našim društvenim profilima kako biste pravovremeno bili obavešteni.

Dolazak na Festival

Pyramid Festival se održava u selu Ilino, ispod veličanstvene planine Rtanj. Detaljna uputstva i opcije transporta dostupni su na našem sajtu kako biste mogli da isplanirate svoje putovanje. Bez obzira da li putujete iz Beograda, aerodroma Niš ili drugih obližnjih gradova, obezbedićemo vam smernice kako biste imali lagodan i bezbrižan dolazak.

Smeštaj

Iskusite čaroliju kampovanja u prirodi ili birajte iz širokog spektra smeštajnih opcija koje su dostupne blizu festivalskog prostora. Od udobnih šatora i eko-koliba do obližnjih hotela i gostinskih kuća, postoji nešto za svaki ukus i budžet. Sarađujemo sa turističkom organizacijom Boljevac i možemo vam ponuditi raznovrsne opcije smeštaja na planini Rtanj. Ostanite u kontaktu sa našim sajtom za preporuke partnerskih smeštajnih objekata i informacije o rezervacijama.

Pridružite nam se na Pyramid Festivalu 2024

Krenite na duboko putovanje samootkrivanja, umetničkog izražavanja i duhovne povezanosti na Pyramid Festivalu. Uronite u očaravajuću energiju Rtnja, uživajte u zadivljujućoj muzici, učestvujte u transformacionim radionicama i uspostavite trajne veze unutar naše žive zajednice. 

Ovo je poziv da doživite nešto izvanredno – proslavu gde se drevni mitovi susreću sa modernom percepcijom postojanja.

Dođite, budite deo toka transformacije. Vidimo se na Pyramid Festivalu!

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor