U AMSTERDAMU SE SLEDEĆE GODINE ODRŽAVA NAJVEĆI TECHNO DOGADJAJ – VERKNIPT ARENA SA KAPACITETOM OD 40 HILJADA LJUDI!

 U AMSTERDAMU SE SLEDEĆE GODINE ODRŽAVA NAJVEĆI TECHNO DOGADJAJ – VERKNIPT ARENA SA KAPACITETOM OD 40 HILJADA LJUDI!

Događaj je nazvan “najvećim svetskim hard techno raveom”, a održaće se na fudbalskom stadionu Ajaxa.

Potpuno novi techno dogadjaj i to na stadionu, dogodiće se u Amsterdamu 2024. Reč je o rave-u Verknipt ArenA, koji već sad zovu “najvećim hard techno raveom na svetu”Događaj sa kapacitetom od 40 hiljada ljudi trebao bi se prvi put održati 20. jula 2024. u Johan Cruijf Areni u Amsterdamu, domu kluba AFC Ajax.

Verknipt je domaćin najvećeg hard techno ravea na svetu za 40.000 rejvera”, objavila je organizacija za dogadjaje sa sedištem u Amsterdamu na Instagramu pre desetak dana.

Rave će trajati celu noć, 10 sati, od 21h do 7h ujutro 21. jula. Line up još nije poznat. Verknipt ArenA novi je projekt tima koji stoji iza Verknipta, hard techno rejvova koji organizuje događaje širom Holandije, a nedavno se proširio i na druge gradove uključujući Budimpeštu, Varšavu i Oberhausen.

“Tokom protekle tri godine zaista smo videli da se pokret ustoličio na techno sceni i neizmerno smo uzbuđeni zbog Verkniptove vodeće uloge u njoj,” kaže osnivač i suvlasnik Verknipta Mer Hajbarati. “Sa tolikom konkurencijom u ovoj industriji, nagrađujuće je videti što radite kako pogađate pravo mesto kod velike publike”, dodao je. “Da smo pre tri godine predložili žestoki techno stadionski show, smijali bi nam se. Ali pogledajte nas sada.” Prvi put pokrenut 2012., Verknipt sada vodi godišnji hard techno festival u Utrechtu koji svake godine poseti više od 150 hiljada ljudi.

IZVOR: Mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor