Odbrojavanje do Solar Easter žurke u Sofiji

Kao što ste mogli da vidite na našem sajtu, već smo pisali o ovoj žurci i predstavili vam jednog od hedlajnera Paco Osuna, danas vam predstavljamo drugog od trojice veličanstvenih koji će učiniti nezaboravnom noć između 3. i 4. maja.

MATADOR

 

 “Deep, Dark, Chuggy, Warped, Trippy, Driving….once itʼs interesting, im on it” -Matador

Projekat Matador je pokrenut u decembru 2006. od strane DJ/producent/inžinjera Gavin Lynch-a. Ovaj projekat je bio namenjen za pisanje i izbacivanje materijala koji je nastajao u “rane sate”. Noćni radovi postaju nešto uobičajeno za Matador zvuk. Ovi rani radovi su često imali uspone i padove dok su usput testirani na poznatim DJ rezidencijama u Dablinu ’515@Tripod’, ‘Acii Disco’ i ozloglašenim ‘Mixed Salad’ žurkama. Ove noći i žurke su utabale put i stimulisale ovaj projekat i zvuk za naredne godine kada će postati jedno od poznatijih imena elektronske muzike.

Školovan kao kuvar, inžinjer zvuka i kasnije producent, Gavin je pronašao svoje udobno mesto u bilo kom kreativnom okruženju. Techno ga je privukao dok je slušao rane dj kompilacije Dave Clarke-ov “World Service” i Richie Hawtin-ov “Decks Efx 909”. Ova dva miksa su sadržavala neverovatne trackliste i slušajući ih iznova i iznova, Gavin je shvatio da je produkcija jedini pravi “kurs” za njega. 

Radio je istekao iskustvo u mnogim studijskim okruženjima, da bi se konačno primirio u Dablinu u svom ličnom produkcijskom studiju gde je dan za danom stvarao muziku i nove trake. Posle ranog uspeha njegovog remixa ‘Perc – Work Softer’, posle čega je dobio podršku vrha industrije, Gavin je izbacio niz traka i remixa za neke od najpoznatijih labela: Trapez, Cocoon, 1605, Rekluse, Harthouse i mnogo drugih…

Izgradjen na solidnim produkcijskim temeljima i više nego odličnim live nastupima ovaj projekat nastavlja da se razvija i iznenadjuje sa svakom nedeljom koja prodje…

 

   

 

Karte su trenutno u prodaji po promo ceni od 35. leva tj. 17.5 eura, a mogu se kupiti preko Eventima.
http://www.eventim.bg/bg/bileti/solar-easter-sofia-inter-expo-center-507680/performance.html 

 

Avatar photo

Autor: Igor