Ograničen broj ulaznica za nastup Debore De Luke u prodaji po novoj ceni

 

Ulaznice za žurku sa jednim od najatrakivnijih lajnapa ove godine dostupne su po novoj ceni! Reč je o nastupu zanosne Debore De Luke, koja u našu prestonicu stiže u subotu 7. maja, kada će u Magacinu Depo “vrteti” uz još četiri tehno dame.

Ograničen broj ulaznica po novoj ceni od 1.000 dinara za regularnu, odnosno 1.500 dinara za VIP kartu, u prodaji je na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Deborah De Luca je svoje mesto na svetskoj DJ sceni zaslužila vrednim radom i zahvaljujući producetu Giuseppe Cennam-u, uz kog je naučila sve veštine miksanja i produkcije. Nakon izdavanja prvih traka usledili su angažmani širom Italije, a potom Evrope i sveta. Osim dobrom muzikom, veliki broj fanova očarala je i zanosnom lepotom, a Beograđani će u subotu 7. maja imati priliku da čuju i vide Deboru u svom gradu! Veče će biti sasvim posebno jer će uz Deboru u Depou nastupiti još četiri fenomenalne dame: gošća Nusha iz Rumunije, naša tehno diva Lea Dobričić, a publika će imati priliku da čuje i b2b DJ set Natashe i Tijane Kabić. Za one koji ne znaju – Nusha je muzikom počela da se bavi još 2007. godine, a ova talentovana dama delila je pult sa velikanima kao što su James Zabiela, Solomun, dOP, BLOND:ISH, Audiofly, Nakadia, Lee Burridge, Sis, Shlomi Aber, Phil Weeks, Mendo, Alex Niggemann i mnogi drugi. Nusha je jedan od najpoznatijih “afterparty” DJ-eva i to je upravo razlog iz kog ljudi širom sveta vole da dočekuju jutro uz Nushine DJ setove. 

Ulaznice za ovaj spektakl nalaze se u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po trenutnoj ceni od 1.000 dinara za regularnu, odnosno 1.500 dinara za VIP ulaznicu. Broj ulaznica je ograničen pa organizatori apeluju da svoju kartu nabavite na vreme.

 

Avatar photo

Autor: Igor