Omladinski Festival elektronske muzike u Rumi!

 

Spectrum – omladinski festival elektronske muzike, biće održan i ove sezone, po drugi put, u rumskom Domu omladine, uz podršku Opštine Ruma.

Spectrum će biti koncipiran u formi pet festivalskih „dimenzija“, odnosno, svako veče održaće se žurka sa određenom tematikom – Unknown, Techno, Color, Fire i Love dimenzije.

Prvo „Spectrum“ veče biće održano u subotu, 12. decembra, sa početkom u 21 čas u Domu omladine u Rumi, na adresi Glavna 196.

Premijernu The Unknown  žurku obeležiće do sada neviđen na ovim prostorima audio-video spektakl domaćeg dvojca OSAKA VIBE, uz prijatelje: producenta TML-a iz sastava WRECKVGE, STEREO REPUBLIC i DJ David T Boy.

Nastavak zabaveTechno dimension je zakazan za 26. decembar, kada će nastupiti najpoznatija srpska, ali i regionalna DJ dama Lea Dobričić, po prvi put u Sremu. Uz nju, publika će moći da čuje i DJ Veljka Jovića, kao i sremskomitrovačkog DJ Plastic-a.

Januarska izdanja Spectrum-a će se održati 23. i 30. januara. Na prvoj žurci u goste dolazi ekipa Serbia Color Festivala da oboje ovo veče u boje strasti, zabave i uzbuđenja, kao i publiku. A isto veče publiku će zabavljati inostrani gosti dj duo TWINS. Blizanci koji dolaze iz Mađarske, gde iz časa i čas njihova popularnost sve više raste. Druga januarska žurka Fire dimension biće pravi spektakl pirotehnike i tvrdog EDM zvuka koji donose popularni beogradski sastav ZAP ME STROBE, dok će pored njih nastupiti i Oakich.

Veliko finale ovogodišnje sezone Spectrum-a, koje će obezbediti posetiocima najlepši rastanak sa ovom sezonom “Spectruma”-a, jeste LOVE DIMENSION. Ovo posebno veče biće ispunjeno najlepšim osećanjima i muzikom dobro poznatog ERICK KASELL-a i predivnom i sve popularnijom damom – UNA ANREA. Ova žurka će biti održana na veoma simboličan datum – noć pre Dana zaljubljenih, odnosno 13. februara.

Naravno, kao i prethodne godine, za odličan provod neće biti zadužena samo popularna DJ imena, već i fenomenalna tehnička opremljenost, osvetljenje, zvuk i efekti. Sigurno je da Dom Omladine u sezoni Spectrum-a postaje tehnički najopremljenija diskoteka na Balkanu. Dovoljno je reći da količina tehnike koja će biti postavljena mogla bi opremiti dva festivala.

Podsetimo, prvi „Spectrum“ održan je prošle godine, u organizaciji udruženja ECOrganization, poznatog i po popularnom „Ru:FoamFest“-u, kada je debitovao sa velikim uspehom – kroz rumski Dom omladine je prošlo više hiljada ljudi, a tražila se i karta više.

Karte za „Spectrum: Season 2“ puštene su u prodaju putem GigsTix prodajne mreže i zahvaljujući prijateljima ovog događaja iznose samo 300 dinara po večeri.

 

Avatar photo

Autor: Igor