GoaSapiens Vam sa ponosom predstavlja :: STAR GATE 15! MELICIA LIVE & PIXEL

 

15. po redu STARGATE pod nazivom “Ultimate Trance Expiriance Of The Year” i ove Nove Godine, na brodu Kolos, priprema nezapamćeni spektakl. Obožavaoci psihodeličnog zvuka imaće priliku da čuju live izvođenje sastava Melicia a potom da uživaju u DJ setu poznatog Pixel-a. Ono što organizatori izdvajaju je da izraelski sastav Melicia po prvi put dolazi u punom sastavu tj. da će uz pratnju producenta i DJa Avrham Ilouz-a nastupati i Odeliya Iloose Almog, ženski vokal koji upravo ovaj sastav čini toliko poznatim. Goasapiens ekipa poziva sve na ovaj novogodišnji parti i obećava nezaboravan provod.

MELICIA / Phonokol Rec. / Tip Records / Israel

Melicia je sastav koji čine brat i sestra, Avraham Ilouz and Odeliya Ilouz. Pošto je Avraham napravio svoj produkcijski studio, sestra mu se pridružila učestvujući svojim vokalnim sposobnostima na nekoliko pesama. Već 2003. Melicia izdaje svoj prvi album “Running Out Of Time” koji je ubrzo postao svetski hit i dugo vremena držao prva mesta svetski čartova. Mnogi poznati artisti među kojima su I 1200Mics (GMS) i DNA, radili su remixe poznatih pesama Melicia-e, a nakon prvog albuma sledila su izdanja “Kinow” ya kompilaciju Spun Records-a, “Grip” za T.I.P Records, “Adrenalin Rush” (Melicia rmx Xerox & Psycraft) za Hommega Records i mnoga druga izdanja.

Avraham and Odeliya su svoj prvi live nastup imali u Japanu pre 8 godina i od tog momenta obišli su ceo svet. Drugi album “Play With My Mind” na kome su sarađivali sa Dynamic (Grip rmx), Aquatica (Discoteque rmx), DNA i The Beat Hackers takođe je doživeo ogroman uspeh.

https://www.facebook.com/Melicia-official-247634348585545/?fref=nf
https://soundcloud.com/melicia

PIXEL / HOMmega Rec. / Israel

Pixel je rođen 1979. u Tel Avivu, DJingom je počeo da se bavi 1999. a muzičkom produkcijom već 2000. 2001. počinje da nastupa back 2 back zajedno sa Domestic-om i ta saradnja je uspešno trajala pune 4 godine tokom koje su imali svoj projekat Dual Head koji je izbacio vrlo uspešnu kompilaciju “Think Sync”. Svoj debi album “Reality Strikes Back”, Pixel izbacuje 2004. a trake muziku izdaje za poznate lejblove TIP World, Spun, Solstice. Pixel intenyivno nastupa po svetu a ujedno pravi muziku za razne kompilacie I za svoj drugi lbum.
https://www.facebook.com/PixelOfficial
https://soundcloud.com/pixel-hommega

GOASAPIENS DJs:

DJ Aquapipe
https://www.facebook.com/OFFLINE.OfficialMusicPage
https://www.facebook.com/DJ.AQUAPIPE
https://soundcloud.com/offline_music

DJ Albert
https://www.facebook.com/OFFLINE.OfficialMusicPage
https://www.facebook.com/SoundControlMusic

DJ Sivi
https://www.facebook.com/djsivi

Cena karte u predprodaji je 1200 dinara a karte se mogu kupiti na svim WIN-WIN prodajnim mestima u Srbiji.

https://www.facebook.com/events/1507879992839206/

 

Avatar photo

Autor: Igor