ONIX i Marshall izbacili remix hit trake “Sutra” by Nipplepeople!

 ONIX i Marshall izbacili remix hit trake “Sutra” by Nipplepeople!

Domaći producenti i djevi ONIX Marshall su odlučili da obraduju sve fanove kako elektornske muzike tako i popularne grupe Nipplepeople sa sjajnim remixom njihove hit pesme Sutra. U pitanju je progressive house remix, sa elementima deep house-a, perfektan za aftere ili žurke na plaži.

Nipplepeople je hrvatska elektro-pop grupa koju čini tajanstveni maskirani dvojac, a njihov zvuk je postao jako popularan u zemljama regiona. Njihovi najproslavljeniji hitovi su Frka i upravo pesma o čijem remixu pišemo – Sutra.

ONIX je producent koji dolazi iz Trebinja i već uveliko ostavlja trag na domaćoj elektronskoj sceni, a ovaj remix je nastavak na niz izdanja iz ove godine medju kojima bismo izdvojili i remix popularne trake “Ako Te Sretnem” koju originalno izvode Igor Garnier i Minja Samardzić.

Marshall je domaći DJ koji dolazi iz Novog Sada, rezident kluba Ignite i organizacija Etom i Login i jedan od istaknutijih predstavnika novog vala dj-eva. Ovim remixom Marshall po prvi put sebe predstavlja kao producenta, a u narednom periodu najavljuje još dosta svoje produkcije.

Sve u svemu, ovaj remix predstavlja pravo osveženje na domaćoj elektronskoj sceni i sigurni smo da će veliki broj vas uživati u ovom remixu, koji možete poslušati u nastavku…

Avatar photo

Autor: Igor