Predstavljamo Energy Stage na devetom Fresh Wave Festivalu!

 Predstavljamo Energy Stage na devetom Fresh Wave Festivalu!

Neka od najuzbudljivijih imena regionalne elektronske muzičke scene, nastupiće na Energy bini predstojećeg Fresh Wave Festivala, koji će se od 5. do 7. avgusta održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel! 

Nakon više od šesnaest mjeseci, vreme je da se ponovo družimo i uživamo u muzici, slaveći  ljubav i radost druženja na najboljem festivalu u BiH, a na ovoj jedinstvenoj bini publiku festivala očekuju nastupi gotovo dvadeset izvođača koji čine regionalnu scenu elektronskog zvuka!

Program festivala na Energy bini u okviru prve festivalske večeri svojim nastupima otvoriće Petar Dundov, Forniva, Andrej Jelić, Stefan Ivanković, Lūka i Goran Emkić. Jedan od pionira elektronskog zvuka na ovom dijelu planete Petar Dundov, apsolutna je regionalna zvijezda koji iza sebe ima nevjerovatan broj nastupa i popriličan broj izdanja čiji uticaj je teško mjerljiv ali je sasvim sigurno bio presudan za afirmaciju mnogobrojnih izvođalča elektronske muzike. Iako riječ „tehno“ možda ne daje dovoljno detalja o njegovom stilu, verovatno je to najbliži opis onoga čega se njegova muzika drži pa ipak to je osjećaj da su njegove pjesme doslovno žive, razvijaju se, šire i povećavaju intenzitet, što njegovoj muzici daje jedinstveni zvuk. a njegovim nastupima epitete neponovljivih i nezaboravnih.

Druga festivalska noć na Energy bini, 6. avgusta na Fresh Wave Festivala donosi nastupe izvođača Space Motion, Roxa, Calkins, Mekhu, Rezident festivala Woodie i bračni b2b Jome Maje, još jednog od rezidenta festivala i Marka Vukovića. Space Motion redovno nastupa na svim krajevima svijeta za najuglednije izdavače i festivale. Njegov doprinos muzici ogleda se kroz najcenjenijie svetske plejliste, striming kanale i listama za preuzimanje muzike u poslednjih nekoliko godina. Neusporediva energija i strast nastupa stekli su mu međunarodno priznanje među vodećim muzičkim uticajima i globalnom klubskom zajednicom. 

Posljednje festivalkske večeri Energy binu Fresh Wave Festivala obilježiće nastup Sinise Tamamovica, a uz jedno od najprepznatljivijih DJ imena iz Banjaluke nastupiće DJ A Radija Wade Newhouse ali i uticajna regionalna imena: TKNO, Miloš Vujović, Damir Hoffman, Forest People. Sinisa Tamamovic je bez sumnje miljenik festivalske publike i jedan od najuspješnijih izvođača elektronske muzike iz BiH ikad! Insistiranje na visokoj kvaliteti zvuka, dijamantski obrušenoj produkciji i principijelnoj doslijednosti u beskompromisno dobroj selekciji traka Sinišu čini uvijek zanimljivim izvođačem ali i producentom, što potvrđuju stalni nastupi i uvijek nova izdanja koja se kroz setove nekih od najvećih zvijezda elektronskog zvuka mogu čuti širom svijeta. Zato na predstojećem izdanju Fresh Wave Festivala slobodno možemo očekivati još jednu bravuru za DJ pultom, koju ne smijete propustiti!

Ulaznice za deveto izdanje Nektar Fresh Wave Festivala dostupne su putem ticket servisa Kupikartu.ba, a u prodaji su paket trodnevne ulaznice po cijeni od 60 KM / 30 €, trodnevne VIP ulaznice po cijeni   100 KM / 50 €, jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM / 15 € i jednodnevne VIP ulaznice po cijeni od 50 KM / 25 €. Festivalske ulaznice mogu da se kupe i na prodajnim mjestima Kupikartu širom BiHNapominjemo da svi koji su zadržali prošlogodišnje ulaznice iste mogu iskorititi za ulazak na ovogodišnje izdanje festivala.

Avatar photo

Autor: Igor