ONLYCLUBBING VEČE NA KMF-FESTIVALU!!!

 

Na poziv prijatelja sa KMF-a organizujemo Onlyclubbing techno veče u okviru samog festivala. 11. juna skačemo uz najbolji domaći techno!

Sam Paganini i fenomenalni duo Booka Shade su željno iščekivana imena koja će Vas topiti na ovogodišnjem izdanju Kalemegdan Summer Festivala koji se i ove godine održava uz podršku Heinekena. Pored glavne bine tu je i Onlyclubbing Friends Stage gde ćete biti u mogućnosti da skačete sa nama. Mnogo poruka nam stiže sa pitanjima kada ćemo organizovati neku žurku, i evo 🙂 Ovog puta smo za vas odabrali 3 momka sa vrha domaće elektro scene: DRNDY, Andrew Meller i Mark De Jack. Takođe pružamo šansu i mladim neafirmisanim dj-evima putem takmičenja koje smo organizovali, a koje je podržala ekipa KMF-a, gde će pobednik puštati na našem stejdžu zajedno sa ostatkom ekipe.

Andrew Meller

Andrew Meller (pravo ime Andrija Antic) jedan je od osnivaca jos 3 projekta ReWire, Beat And Juice i Depth Perception. Njegov zuk prisutan je od 2009, kada je zajedno sa Robertom Zigraijem (TKNO) pokrenuo projekat REWIRE, koji se kasnije prosirio i na jos jednog clana – Nenada Stankovica. S obzirom da su svi odrastali uz funk, tehno, disko i haus, produkcija im je bila mesavina svega toga. Sa preko 60 izdanja na raznim etiketama i par top chartova, radili su u bezbroj klubova sirom Srbije, inostranstva, kao i dosta festivala, ukljucujuci i nas najpoznatiji – EXIT, gde su nastupali na manjim stejdzevima 3 godine uzastopno. Kako je vreme prolazilo i zvuk se menjao, resili su da svako podje na svoju stranu,  gde je 2014-te nastao projekat Andrew Meller. Pod tim imenom mozete naci vise pravaca muzike, koji su takodje bazirani na haus zvuku. Primese idu zavisno od raspolozenja bilo to deep, tech ili tehno u svakom slucaju radi se od manje semplovanim vise sviranim temama. Prvenstveno kao DJ, pa kao producent, ne ostavlja publiku ravnodusnom. Voli da ekperimentise na podijumu i da se igra ljudskom psihologijom uz sto duzi set. Njegov moto je: “koliko energije das, toliko ces je dobiti nazad” samim tim znate sta mozete ocekivati slusajuci njega

 

 

DRNDY

Jos kao dete, D.R.N.D.Y je uzivao u raznim muzickim zanrovima, ali 2013. resava da za prvi put ozbiljno zakoraci u svet muzike. Upravo od te godine, uz njegov vredni rad, ljubav i posvecenost, pocinje da se gradi totalno jedinstven stil koji on danas predstavlja.
U njegovim setovima mozete cuti raznovrsne zvukove – od Detroita do mocnog melodicnog modernog tehna. Njegova produkcija svakodnevno raste, a njegove pesme su potpisane za neke od najmocnijih izdavackih kuca na svetu, kao sto su “Phobiq”, “Driving Forces”, “Renesanz”, “Evolution”, “Selected”, “Loose Records” i mnoge druge.
Njegov ozbiljno veliki talenat takođe moze biti opisan uz cinjenicu da je njegova muzika podrzana od strane najboljih tehno didzejeva na svetu – Richie Hawtin, Sam Paganini, Alan Fitzpatrick, Adam Beyer, Marco Carola, Joseph Capriati, Marco Bailey, Adrian Hour i Maceo Plex su samo neki od njih!
 

 

Mark Dee Jack

Mark u svoj muzički put kreće vrlo mlad kroz radio i dj scenu, ved sa 14 god. počinje da radi kao dj u lokalnoj radio stanici “Hot FM” i u periodu od 3 god. svakog utorka bio je jedan od domaćina emisije pod nazivom “Stay Black” koja se bavila hip hop zvukom. Već tada kreće interesovanje za druge pravce pre svega elektronske muzike kao i eksperimentisanje kako u dj setovima tako i u produkciji. Put ga navodi na daleki istok gde je bio resident u klubu “Secret House” (Phuket, Thailand), a zatim i u klubu “Lempicka” (Singapur). Tokom ovog perioda brzo se povezuje sa lokalnim dj-evima pa su nastupi u mnogim poznatim klubovima ovog dela sveta kao sto su Tunnel, Zouk, Velvet Underground, Stars Wars kao i nastupi na Open Air Full Moon dogadjajima bili logičan sled dešavanja.

Nakon povratka u Srbiju posvećuje se učenju muzičke produkcije i upisuje smer audio/video tehnologije na Višoj Elektrotehničkoj školi, povlači se sa nastupa i osim povremenih pojavljivanja u legendarnoj Akademiji, Domu Omladine i Bašti Sava Centra nije ga bilo puno na sceni. Nakon nastupa na Foam Fest-u 2013 god. u Beogradskoj Areni, kao organizator i dj stoji iza pokrenutog serijala dogadjaja pod nazivom “Tech This Out”. Kroz ovaj i mnoge druge dogadjaje saradjuje sa velikim brojem kako domaćih tako i inostranih dj-eva i producenata (Jewel Kid, Alex X, S-Case) i beleži nastupe u Beogradu, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici kao i gostovanja u Pragu, Ljubljani i Klužu. Publika je imala prilike da ga sluša u mnogim klubovima: Monsun, Bašta Sava Centra, KPTM, Svemirska Kafana, Compressor, Three Dots, Klub Devet, Hangar, Šecer, Club Moved su samo neki od njih. Njegovi setovi su pre svega prožeti snažnim i energičnim groove bitovima i prelazima karakterističnim za nešto mračniji techno i tech house zvuk. Od 2015. god je host “Tech This Out Radio Show” emisije koja je u etru svakog utorka na kanadskoj “Club Tronic” radio stanici, a pored ovih podcast-a, radi na prvim techno izdanjima koji se mogu očekivati do kraja godine kao i daljoj afirmaciji Tech This Out serijala dogadjaja.

 

Veliko OnlyClubbing DJ TAKMIČENJE! Pobedi i puštaj na Kalemegdan Summer Festivalu!

Za sve mlade DJ-eve koji su željni i spremni da pokažu svoje znanje i DJ veštine koje poseduju, a do sada nisu uspevali da dobiju priliku i puštaju na nekom većem dogadjaju. Organizujemo prvo ONLYCLUBBING DJ TAKMIČENJE u saradnji sa Kalemegdan Summer Festivalom. Pobednik ovog takmičenja će imati priliku da otvori ONLYCLUBBING stejdž 11. juna svojim setom, dok 2. i 3. mesto očekuju nagrade iznenađenja 🙂

 

https://onlyclubbing.com/vesti/veliko-onlyclubbing-dj-takmicenje-pobedi-i-pustaj-na-kalemegdan-summer-festivalu

Avatar photo

Autor: Igor