Open Minded Team te vodi na Drumcomplex

 

Open Minded Fest ove godine traje dva dana, a svoju kapiju otvoriće već u petak 11. avgusta. Za brojne goste, ali i Valjevce, kao svojevrsna uvertira za OPEN MINDED FEST, priređeni su brojni događaji, od promo žurke u Picinom parku koja je zakazana za 5. Avgust, pa sve do samog festivala koji zatvara program Tešnjarskih večeri.
Za potpuni spektakl predviđena je velika bina kakva nikad nije napravljena u Valjevu. Ove godine su uvećani i svi specijalni efekti poput nove pirotehnike, brojnih hejzera, mašina za suvi led i sl. Uz svu pomenutu scenografiju, Open Minded Team, smatra da su pomerene granice organizacije od prošle godine. Novi format OMF-a će uključivati radionice, otvorene diskusije, moderne nastupe, aftere i mnogo toga drugog.

OMF ove godine trajaće svega 2 dana od 11-12. Avgusta, a Open Minded Team je pripremio brojna iznenađenja. Na OMF-u ove godine će nastupiti kao hedlajner techno večeri veoma poznati Drumcomplex (Nemačka) koji nam stiže sa evropske turneje pravo u Valjevo.

Drumcomlex je poznati DJ u Nemačkoj koji svoje trake izdaje za svetsku poznatu muzičku kuću iz Londona Intec Digital koja je u vlasništvu Carl Cox-a. Pored Drumcomplexa nastupiće još i Deki Milićević, Calavera Manya, Peter Portman i mnogi drugi.

Avatar photo

Autor: Igor