OPŠTINA BUDVA I EXIT AID SAKUPILI PREKO 140.000EUR POMOĆI UGROŽENIMA OD POPLAVA!

Sinoć je u luksuznom kompleksu Dukley Gardens u Budvi održano drugo u nizu humanitarnih večeri u organizaciji programa EXIT fondacije EXIT AID za pomoć ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BIH i Hrvatskoj, realizovano u saradnji sa Opštinom Budva i Dukley Gardens, a uz podršku Vlade Republike Srbije i Vlade Crne Gore, kao i Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore, Turističke organizacije Budve i Hipotekarne banke.

Događaj pod nazivom BE HUMAN HOSTED BY JAMIROQUAI predstavio je svemirskog kauboja i poznatog svetskog muzičara Džej Keja, koji je specijalnim DJ nastupom, samo dva dana nakon svog spektakularnog koncerta na Sea Dance festivalu, bio šlag na torti savršene večeri uz izvođače kao što su Masimo Savić, Tara McDonald i Perpetuum Mobile, igrače iz britanske zabavljačke grupe Area 51 i druge predstavnike bogatog programa.

Ukupna suma pomoći koju su u prethodnih mesec i po dana sakupili Opština Budva i EXIT AID, zaključno sa sinoćnom humanitarnom žurkom, iznosi preko 140 000 EUR u novcu i 80.000EUR u robi. Prikupljena sredstva, u koordinaciji sa Vladom Srbije, biće distribuirana za pomoć ugoroženima od poplava.

Zvanicama su se obratili direktor EXIT festivala Dušan Kovačević, Predsednik opštine Budva, Lazar Rađenović, Ministar odbrane Vlade Republike Srbije, Bratislav Gašić i Milena Spahić, direktorka korporativnih komunikacija u kompaniji “Stratex”, dok je gost skupa bio i Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali.

Sinoć oko jedan čas posle ponoći završeno je ovo humanitarno veče s plemenitim ciljem, a posetioci se polako zaputili ka plaži Jaz na grandioznu završnicu Sea Dance festivala, veliki vatromet i nastup britanskih pionira elektronske muzike, sastava Underworld.

Avatar photo

Autor: Igor