OTKRIVAMO KAKO ĆE IZGLEDATI SCENOGRAFIJA SEDMOG FOAM FEST MUSIC FESTIVALA!

 
 
Još samo dve nedelje dele nas od jednog od najvećih scensko-muzičkih događaja u ovom delu Evrope. Ovogodišnji, sedmi po redu Belgrade Foam Fest Music festival trajaće celih 72 sata i to bez prestanka.
 
Ono što posetioce očekuje na tri bine na Adi Ciganliji (Main, Silent, Happy people) jesu brojne svetske zvezde elektronske muzike među kojima su Ben Klock, Da Hool, Sonique, ali i Sick Individuals, Funkerman, Freemasons, kao i brojna druga poznata imena.
 
 
 
Tokom trajanja festivala posetioci će moći da uživaju i u brojnim dnevnim i noćnim sportskim, zabavnim i adrenalinskim sadržajima.
Impozantna Main stage će biti instaliran na samoj površini jezera, Silent stage na plaži, dok će treći, Happy people stage, biti postavljen u šumi, i to neposredno uz kamp za posetioce festivala.
 
 
 
 
Radovi na scenografiji su u finalnoj fazi, a u toku su i pripreme za postavljanje iste na „beogradskom moru“,na nudističkom delu plaže.
Da će sve ono što će se dešavati na Adi od 27-30. avgusta zaista biti spektakularno, nagoveštavaju i finalne animacije festivalskih stejdževa. Ulaznica koja važi za sve dane može  se kupiti  po pretprodajnoj ceni od 2.500 dinara naprodajnim mestima Eventima i DD ticketsa (Win Win radnje).
 
 

 

Još 2 dana za prijave za SILENT STAGE!

Ako ste perspektivan ali neafirmisan DJ, onda je Silent stage na Belgrade Foam Festu pravo mesto za vas. Upravno na ovom stage-u biće organizovano takmičenje za sve vas koji želite da započnete svoju DJ karijeru!
Prijave traju do 15. avgusta, zato požurite i prijavite se na ovom linku: https://goo.gl/LKRbwW
 
 
 
 
Avatar photo

Autor: Igor