OTPali u najluđu letnju avanturu

 

Želiš da OTPališ u najluđu letnju avanturu? Pri tom voliš da pevaš i plešeš i ne plašiš se to da podeliš sa drugima? Ovo je prava prilika da uletiš u jednu od tvojih omiljenih akcijakoje ti mogu doneti vredne ulaznice za jubilarni 15. EXIT festival, ali i za njegovo morsko izdanje, aktuelnog nosioca titule Najboljeg evropskog festivala srednje veličine SEA DANCE FESTIVAL. Sve što treba da uradiš je da pronađeš raspevani  i razigrani OTP i EXIT par ili pošalješ svoj lični raspevani ili razigrani snimak.

OTPevaj

Ponekad dohvatiš četku, dezodorans, olovku, pevaš u kupatilu, sobi, na ulici i već se polako pripremaš za velike muzičke hitove na EXITu. Sada imaš priliku da svoju kreativnost pokažeš i drugima i osvojiš vredne nagrade.

 

1. Započni svoje učešće uz zanimljive promotere Exita i OTP banke, zabavi se, OTPevaj svoju omiljenu pesmu ili hit koji željno iščekuješ na Exit Avanturi ili snimi sebe kako pevaš na ulici, pijaci, u tržnom centru, u liftu, u hali, na tavanu, na najzabavnijem mestu koje možeš da smisliš

2. Okači snimak na na svoj Facebook profil, obraćajući pažnju da je post podešen na  “public”

3. U statusu tog posta stavi tag  #OTPevaj i tako automatski učestvuješ u takmičenju za komplet ulaznica za EXIT Avanturu

4. Post je potrebno da šeruješ na OTPevaj Karaoke Stage stranici na Facebooku.

Ali ovde nije kraj našoj zabavi! Takmičenje za druge vredne nagrade se nastavlja i to na samom EXIT festivalu na OTPevaj Karaoke bini gde nas očekuje potpuno lud provod!

OTPleši

Jedva čekaš da čuješ svoje omiljene pesme i đuskaš kao nikada do sada na EXITu i Sea Danceu! Pripremaš udobnu obuću, prikupljaš energiju za predstojeće festivale, ali uz prave pripreme, možeš da učestvuješ u konkursu OTPleši, pobediš i dođeš do svoje ulaznice.

1. U gradu prepoznaj uvek raspoloženu ekipu promotera EXIT festivala, OTP banke i neprikosnovenog učitelja plesa, Čomu. OTPleši sa njima uz jedan od ovogodišnjih hitova EXIT Avanture ili neku od numera iz bogatog programskog repertoara OTP Latino stejdža i obezbedi šansu da osvojiš komplet ulaznica za EXIT Avanturu. Ako ih pak ne sretneš na ulicama svog grada, snimi sebe kako plešeš u sobi, u velikim i malim prostorima, otvorenim ili zatvorenim, zarazi i druge svojim neverovatnim koracima i pokretima

2. Okači snimak na svoj Facebook profil, obraćajući pažnju da je post podešen na  “public”

3. U statusu tog posta stavi tag  #OTPlesi i tako automatski učestvuješ u takmičenju za komplet ulaznica za EXIT Avanturu

4. Post je potrebno da šeruješ na OTPevaj Karaoke Stage stranici na Facebooku.

I to je tek zagrevanje… Posle svoje plesno umeće možeš da pokažeš na uvek razigranoj i jednoj od najpopularnijih bina, OTPleši Latino bini i osvojiš vredne nagrade! Do tada delimo ljubav uz dobre vibracije egzotičnih ritmova uz Čomu, prvog čoveka Latino bine, koji će nas vikendom dobro zagrejati za lud provod na predstojećim festivalima, u okviru prelepog EXIT promo prostora u centru Novog Sada.

Sve ovo uradi od 25. maja do 26. juna i pazi da ne zakasniš! EXIT i OTP žiri nagradiće najkreativnije do 1. jula.

Komplet ulaznica za EXIT Avanturu dobijaju najbolji učesnici u obe kategorije. I, verovali ili ne, to i dalje nije sve! Na samom festivalu očekuje vas još takmičenja i još nagrada! Pridruži nam se i OTPalimo zajedno u najluđu letnju avanturu!

Avatar photo

Autor: Igor