Serbia Wonderland pustio je u podaju pojedinačne ulaznice

 

Ovog leta Serbia Wonderland, festival budućnosti, očekuje vas na novoj lokaciji – tereni K.K. Partizan na Kalemegdanu u okviru velikog Kalemegdan Summer festivala koji je podržan od strane Heniekena. Posetioce očekuje pravi muzičko scenski spektakl sa mnoštvo performera i specijalnih efekata na kome će imati priliku da vam se predstave najbolji svetski Dj-evi elektronske muzike po čemu je ovaj magični festival prepoznatljiv.

Za sve fanove, pored dvodnevnih karata po ceni od 2300rsd, organizatori su pripremili pojedinačne ulaznice, po ceni od 1800 rsd za prvi dan i 1500 rsd za drugi dan festivala.

Prvog dana, 2.jula, očekuje vas jedan od najvećih DJ-eva svih vremena Paul Van Dykjedan od najpoznatijih predstavnika hard style zvuka, Code Black. Drugog dana, 3.jula, gostuje svedska zvezda EDM-a Dannic koji važi za jednog od najbližih saradnika svetskog broj 1, DJ Hardwella. Pored Dannica, 3. Jula nastupaju Orian Nilsen i Marlopredstavnici čuvene Aramde Music-a čiji je osnivač Armin Van Buuren. Zbog odličnog line up-a i atraktivne lokacije ineresovanje je sve veće tako da se pored domaće publike očekuje veliki broj inostranih gostiju.

Budite deo priče i ove godine u najvećoj i najlepšoj festivalskoj bajci, Serbia Wonderland.

Dodatne informacije o festivalu i ulaznicama na:

http://www.serbiawonderland.com/sr

Avatar photo

Autor: Igor