Otvaranje GS “Lasta”: Fensi i urbana ekipa na jednom mestu

U noćni život prestonice ovog vikenda „doletelo“ je novo mesto za izlazak pošto je sa beogradske strane Save otvoren prvi haus splav – Gradski splav „Lasta“. Žurka otvaranja prošla je u fantastičnoj atmosferi, a „Lasta“ je već na otvaranju pokazala da će biti utočište na reci i za onu otmeniju, ali i za urbanu gradsku ekipu.

Otvaranje Laste, koja dolazi od ekipe koja potpisuje poznate gradske klubove “Brankow”, “Mladost” i “Ludost” i po koncepciji predstavlja svojevrsnu mešavinu istih, okupilo je i i fensi i urbanu gradsku ekipu. Vesele disko haus melodije starih DJ znalaca Peppe-a i Pookie-a, veseli ljudi i jedinstven stepeničast dizajn kluba sa palmama na obodima bili su više nego dovoljni za fantastičnu atmosferu na otvaranju. U ritmu muzike zajedno su se njihali i poznati, manje poznati i nepoznati, ali svima im zajednički imenitelj bio – dobar provod.
 
P. S. Lasta će vam olakšati muke oko prelaženja mosta u potrazi za letnjom zabavom – sada uopšte nećete morati da ga prelazite!!!  J A vi koji ga niste prelazili, sada imate razlog za to! 😉 Vidimo se 😀

 

Avatar photo

Autor: Igor