PAPAYA PREDSTAVLJA HTC DAY & NIGHT FESTIVAL

Najstariji festival novaljske Papaye HTC Day & Night Festival predstavlja ljubimce hrvatske publike. U četiri dana i večeri na Zrću puštaju Basto, Thomas Gold, Nicky Romero i Dannic.

Papaya s ponosom predstavlja HTC Day & Night. Legendarni festival poznat je  po celom svetu, a ovog će leta svoje izdanje imati od 15. – 19. jula. U pet festivalskih dana na središnjoj bini, i ovog leta dodatno osvežene Papaye, nastupaju svetske DJ zvezde Nicky Romero, Basto, Thomas Gold i Dannic.

Program HTC Day & Night Festivala :

15.07.  Basto / 16.07. Thomas Gold / 17.07. Nicky Romero / 18.07. Dannic

BASTO  je belgijski DJ specijalizovan za electro muziku. Veliki svetski mega hit  “Scream” i  “Shout Britney Spears” i “Will.I.Am-a” producirao je upravo ovaj belgijski čarobnjak. Karijeru je započeo 2005. pesmom “Rock with you” koja mu je donela slavu u Belgiji i Holandiji. “Greogory’s Team” singl dospeo je na top liste cele Evrope, a nakon remiksa Kylie Minouge, Sandera Van Doorna i Moby-a, uz hit “Again and again” karijera mu kreće uzlaznom putanjom.

THOMAS GOLD je u samo nekoliko godina postao zvezda plesnih podijuma celog sveta. U poslednjih godinu dana u svetu muzike prepoznat je zahvaljujući odličnim solo izdanjima, remiksima poput onog “Rolling in the deep” odAdele, te odličnim live nastupima u vodećim svetskim klubovima kao što su Pacha i Privilege na Ibizi, Ministry Of Sound u Londonu, Mansion i Cameo u Miamiu. Njegova su muzička izdanja na redovnim play listama zvezdama poput Tiesta, Davida Guette, Sebastiana Ingrossa, Fedde Le Granda i brojnih drugih.

NICKY ROMERO je holandski house DJ i producent koji je u svojoj karijeri sarađivao s velikanima poput Tiesta, Fedde Le Granda, Sandera Van Doorna, Davida Guette. 2012. objavljuje svoj prvi veliki hit “Toulousea” MTV ga je iste godine najavljuje kao mladu nadu elektronske muzike. Iste godine bio je gost Davidu Guetti na Ibizi, a prestižni DJ MAG ga nagrađuje “Highest new entry” nagradom, a dolazi i na 17 mesto liste najboljih DJ-a sveta. Singl  “I could be the” one u suradnji s Aviicijem postiže velik uspeh u celom svetu i ujedno najavljuje sjajnu budućnost ovom vrhunskom muzičaru. Za prošlogodišnji nastup u Papayi Nicky Romero ističe da mu je jedan od najboljih u karijeri.

DANNIC je holandski DJ i producent pravog imena Daan Romers. Rođen je i odrastao u istom gradu kao i Tiesto, Hardwell i Funkerman. Nakon obrade Funkermanovog hita Automatic potpisuje za Hardwellovu izdavačku kuću Reveald Recordings, a njihova se saradnja nastavlja i kroz 2012. na pesmi  “Kontiki” koja je osvojila svetske top liste. Svirao je u gotovo svim prestižnim klubovima i festivalima po celom svetu, a prošlo leto bio je čest Hardwellov gost. Njegovi poslednji hit singlovi “Tombo”, “Flare” i “Clobber” samo su mu potvrdili status jednog od najtraženijih mladih DJ-a.

I ove, dvanaeste sezone, Papaya je omiljeno odredište mladih iz celog sveta. Na legendarni HTC Day & Night festival svoj su dolazak najavili i brojni turisti iz Australije koji ove godine u Hrvatsku, pa i ostrvo Pag, dolaze u rekordnim brojevima. Ulaznice za legendarni HTC Day & Night Festival po ceni od 275 kn mogu se osigurati u Papaya web shopu u sastavu Eventima-a od 08.03. (www.eventim.hr). Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. takođe se mogu pronaći na web adresi www.papaya.com.hr .

Avatar photo

Autor: Igor