Ovacije Paul Van Dyk – u u Maximusu: Umjetnost se ponovo rodila

 

Diskoteka Maximus, 2 hiljade posjetilaca i nevjerovatan spektakl među zidinama Maximusa. Slavili smo dva datuma: deveti rođendan diskoteke i državni praznik, a kao šlag na tortu za DJ pultom našao se jedan od najvećih svjetskih DJ – eva i producenata današnjice koji je ispisao nove stranice istorije clubbinga u Crnoj Gori – Paul Van Dyk.

Domaću podršku za party decenije pružili su Dušan Stamatović, aka Stamm i Nikola Krivokapić, aka Krivi, i još jednom pokazali šta znači domaća podrška. U svom intru i outru predstavili su trekove iz svog producentskog stvaralaštva ali i mnoštvo klasika najvećih producentskih magova u svijetu. U svom dvočasovnom setu, Paul Van Dyk predstavio je trekove sa novog albuma “Politics of dancing 3” ali i old school trekove svog bogatog stvaralaštva. Sudeći po reakciji publike, bila je ovo noć za pamćenje.

Mnogobrojni fanovi uživali su na dance flooru čuvene arene diskoteke Maximus, ne krijući svoje oduševljenje što se za DJ pultom nalazi zvijezda svjetskih razmjera. Čarobna atmosfera širila se arenom, dok je najbolji DJ svih vremena ređao hitove: “We are alive”, “For an angel”, “Love is”, “City of Sound” , dočaravši pri tom svojim melodičnim bitovima umjetnost u Maximusu koja se ponovo rodila.

Avatar photo

Autor: Igor