Ovo niste znali o svetskim zvezdama koje dolaze na Lovefest 2015

 

Lovefest je stekao epitet jednog od deset najboljih festivala u Evropi, čemu je doprinela i dugačka lista svetskih zvezda, koje svake godine dolaze na ostrvo ljubavi. Ovogodišnji izvođači među kojima su Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade, Juan Atkins, James Zabiela, Wankelmut i mnogi drugi, poznati su po brojnim hitovima i senzacionalnim nastupima, ali postoje i zanimljive stvari koje o njima niste znali.

Fedde Le Grand je njegovo pravo ime

Ovu činjenicu ne zna ni veliki broj novinara, pa je jedno od prvih pitanja na koje često mora da odgovori upravo vezano za njegovo pravo ime. Svakako, sa planetarnom slavom koju je stekao prethodnih godina na sceni ime mu itekako pristaje. Inače, omiljeni muzičar svih vremena mu je kralj pokreta Majkl Džekson, a dok je bio mali i sam je išao na časove plesa. Možda uspemo da uhvatimo koji korak i na Lovefestu!

Jutarnja joga sa Booka Shade

Ako je, umesto kafe deo vašeg jutarnjeg rituala joga, nemojte se iznenaditi ako vam se tokom Lovefesta u tome pridruže i Walter i Arno. Duo koji čini jedan od najpoznatijih sastava Booka Shade svako jutro uživa u jogi, a osim toga obojica žive u prirodi daleko od gradske vreve, pa će za njih ostrvo ljubavi biti kao da su kod kuće.

Hunee – obožava razglednice gradova u kojima nastupa

Di-džej koji i svojim izgledom i stavovima koje iznosi podseća na skromnog momka velikog talenta to dokazuje i svojim jednostavnim zahtevima. Osim uspomena na odličan nastup, Hunee želi da kao poseban poklon sa sobom ponese i razglednice ostrva ljubavi i Vrnjačke Banje.

Wankelmut – postao je zvezda preko noći

Dok je za neke ovo samo fraza, za Wankelmuta je to najtačnije objašnjenje njegovog vrtoglavog uspeha. Oddvadesetčetvorogodišnjeg studenta političkih nauka u Berlinu on je preko noći došao do svetske slave, a remix pesme “One day – Reckoning Song” za kratko vreme postao je planetarno poznata himna.

Danny Daze

Danny Daze je još jedan mladi producent koji dolazi na Fire Stage. Pre nego što je počeo da se bavi muzikom, ovaj mladi Amerikanac je bio teniser i često govori da bi se i dalje borio da postane jedan od najboljih na svetu da reket nije zamenio di-džej pultom.

Carlo Lio – obožava mačke

Nije nikakva tajna da je ovaj kanadski di-džej opsednut mačkama još od malena. Trenutno ga posle svakog nastupa u domu čekaju dve, a sigurno se neće buniti ako na binu doleti neki rekvizit koji je njegovim ljubimcima omiljen za igru.

PRVI DAN LOVEFESTA GOTOVO RASPRODAT

Od kada su se pre nekoliko dana u prodaji pojavile jednodnevne ulaznice za festival prvi dan Lovefesta u okviru koga nastupaju Fedde Le Grand, Wankelmut, Ame, Marko Nastić, kao i bendovi Laibach i Eyesburn je gotovo planuo. Cena jednodnevne ulaznice je 11 EUR (1.300 RSD), dok je cena trodnevnog paketa 27 EUR (3.240 RSD). Karte se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim Eventim i DD Tickets poslovnicama u Srbiji, a u okviru akcije 3+1, svi posetioci koji kupe tri karte četvrtu će dobiti besplatno.    

Lovefest 2015 kamp biće smešten u blizini festivalske lokacije, ali dovoljno daleko kako bi kamperi mogli da uživaju u ostatku dana. Kamp je opremljen toaletima i tuševima, a celo područje je obezbeđeno. Cena kampa je ukupno 15 evra za 5 dana. Za informacije o smeštaju posetite www.lovefest.rs/smestaj

Da podsetimo, Lovefest, koji je i ove godine podržan od strane Heinekena biće održan od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Na tri muzičke bine stižu zvezde iz celog sveta među kojima su Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade, James Zabiela, Juan Atkins, Fred P, Marcellus Pittman i mnogi drugi, dok će Jack Live Stage ugostiti Laibach, Hladno Pivo, Artan Lili, Elemental, Who See, Marčela, Eyesburn i više od 20 regionalnih i domaćih bendova.

Official aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=6V6OwXR5pxE

Website: www.lovefest.rs 
Facebook: www.facebook.com/LoveFestVB 
Twitter: www.twitter.com/LovefestVB 
YouTube: www.youtube.com/channel/UCRqmFXZtnVb6fD-1nZLqPgw 
Instagram: instagram.com/lovefestvb/ 

Avatar photo

Autor: Igor