Oxia: Beograd mi je drago “mesto zločina”

Kum” francuskog tehno zvuka i jedan od najpoznatijih DJ-eva iz ove zemlje, Oxia, nastupuće u petak (25.10) u beogradskom klubu “The Tube” u okviru retrospektive najboljih žurki u poslednjih sedam godina.

Oxia, inače autor čuvenog tehno klasika “Domino“, po mišljenju kritičatra je i dalje jedan od vodećih disk džokeja internacionalne scene i jedan od retkih koji i dalje čuva jako bitan element u muzici – gruv. U “The Tube” dolazi u posle sjajnog nastupa prošle sezone i to u okviru retrospektive najboljih žurki pod sloganom “Last chance to dance“.

Drago mi je da se opet vraćam na ovo “mesto zločina”, jer mi je Beograd drago “mesto zločina” Još se sećam prošle žurke i zaista dobre atmosfere koju su napravili vaši klaberi, ali mislim da sada možemo to i da nadmašimo. Biće tu, naravno, nekih svima prepoznatljivih stvari, ali i nekih novijih traka. Obećavam odličnu muziku i provod – kaže Oxia pred nastup.

Uz legendarnog Franzuca nastupuće i pesprektivni Kid Kimi, a karte su do 01 sat 300, dok će posle koštati 500 dinara. U četvrtak je premijera Hip Hop & RnB večeri pod nazivom “Ain’t Nuthin’ But The Tube Thang”, u režiji trija DJ Iron, Phillie P & Neezy, dok su u subotu Zwein i Goran Starčevič. DJ duo Zwein su domaći predstavnici italijanske Lapsus music etikete, a gaje deep zvuk koji naginje ka tehnu, dok će jedan od najaktivnijih beogradskih DJ-eva, Goran Starčević, vrteti deep i house klasike. Ulaz u četvrtak i subotu je slobodan. Već sledećeg petka (01.11) “retrospketiva“  se nastavlja dolaskom švedska legende, Kristijana Smita (Christian Smith),a dan ranije je tradicionalni Halloween maskenbal.

Avatar photo

Autor: Igor