Poznati svi izvođači trećeg nastavka najveće šarene žurke u Srbiji

Love District, najveća šarena žurka u Srbiji, biće održana treći put 9. novembra u BelExpo centru u Beogradu. Zvezda večeri je popularni svetski dj Jerome Isma-Ae, a pre njega publiku će zagrejati prva dama tehno muzike i pobednica Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici Lea Dobričić. Za odličan provod na žurci koja slavi ljubav i boje pobrinuće se beogradski dj duo Zwein, kao i mladi dvojac Calavera i Manya.

Legenda minhenske scene, Jerome Isma-Ae je nemački progresive house di-džej i producent, koji će srpskoj publici predstaviti futuristički zvuk kojim je dobio svetsku slavu. Najnoviji projekat „Smile when you kill me“, doneo mu je turneju širom sveta, a njegova energija obećava najluđu noć u Beogradu.

 

Pravo sa Ibice dolazi i Lea Dobričić, harizmatična devojka koja je u finalu jednog od najpoznatijih di-džej takmičenja, osvojila prvo mesto među izvođačima iz čak 17 svetskih zemalja. Nastup na Love Districtu će biti njeno prvo pojavljivanje pred domaćom publikom posle tri meseca di-džej rezidenture u prestižnom klubu Privilege.

 

Specifičan koncept, koji osim odlične zabave ima i jedinstvenu scenografiju i ovog puta zasijaće u raznim bojama i pozitivnoj energiji, a organizatori podsećaju posetioce da dođu obučeni u šarene odevne kombinacije i zajedno slave ljubav.

Inače, karte po ceni od 500 dinara dostupne su u pretprodaji u svim poslovnicama Eventima, kao i u agenciji Jungle Tribe u Beogradu.

Avatar photo

Autor: Igor