Pan-Pot izdaje novi album “The Other”

 

Posle skoro 8 godina od njihovog euforičnog debi albuma “Panorama”, sve okolnosti su se poklopile za izdavanje novog albuma Tassilo Ippenberger-a i Thomas Benedix-a poznatijih kao Pan-Pot. Mnogo nastupa, posla oko sopstvenog labela, neke od najzahtevnijih turneja doveli su do nedostatka vremena i ideja što je rezultiralo njihovom udaljenošću od kreiranja novog albuma ovako dug vremenski period. 

Ipak, duo je uspeo da nadje vremena i volje i spremi nam novi album. Iako je nakon prvog albuma usledila pauza od 8 godina nisu žurili i pripremili su nam album od čak 14 traka, svaka napravljena u njihovom specifičnom techno stilu. 

Tracklist 
 
01. Your Attention 
02. 808 Nirvana 
03. Optimistic Grey 
04. Pina 
05. Sleepless feat. L.O.U.
06. Riot feat. Frankie 
07. Get In feat. Kevin Knapp 
08. Operator 
09. Fist Bump From Destiny 
10. Broken Engine 
11. The Luxury Of Living Day By Day 
12. Twelve 
13. Fugitive (Pan-Pot & ABBY) 
14. Punxsutawney 
 
Album “The Other” će izaći 25. septembra na SECOND STATE-u, a prethodiće mu EP ‘The Other One’ koji će se sastojati od 2 trake  ‘Pina’ i ‘808 Nirvana’, i pokazaće vam šta da očekujete od albuma koji dolazi. EP izlazi 17. jula. Jedva čekamo da vidimo šta nam je energični duo ovaj put spremio, u kvalitet ne sumnjamo, do tada evo nečega da vam zagolica maštu 🙂 Uživajte u ovom promo snimku koji smo dobili jutros!
 
Pan-Pot – 808 Nirvana

Avatar photo

Autor: Igor