Italijanski techno don i šef Music On etikete, Marco Carola nastupiće 22. decembra u Velikom Hangaru Luke Beograd na samoj završnici jedne od najuzbudljivijih sezona u istoriji srpskog klabinga.

 

Italijanski techno don i šef Music On etikete, Marco Carola nastupiće 22. decembra u Velikom Hangaru Luke Beograd na samoj završnici jedne od najuzbudljivijih sezona u istoriji srpskog klabinga.

Globalni techno ambasador vraća se u našu prestonicu skoro deceniju nakon famoznog nastupa na Fabrici Zabave. Za DJ pultom će mu se baš kao i davne 2009. godine pridružiti jedan od lidera domaće scene Marko Nastić, dok će mladu generaciju DJ-eva čije vreme tek dolazi predstaviti Runy, koji je ovu godinu obeležio vanserijskim nastupima.

U nastavku vam predstavljamo naših pet razloga zašto prave party životinje vole Marca Carolu.

MARATONSKI SETOVI I KONSTANTNI NASTUPI

Da li znate da je Carola prvi postavio zvanični rekord od 24h neprestanog puštanja muzike tokom svog nastupa na Sunwaves festivalu? Dok je ovogodišnje trodnevno zatvaranje Music On platforme na Ibici u tri najbolja kluba „belog ostrva“ – Amnesia, Privilege i Blue Marlin, ugledni DJ MAG uvrstio u žurke koje nikako ne treba propustiti. Samo prava party životinja može da ostane u korak sa njegovim preludim rasporedom bukinga i vanserijskim žurkama.

NA NJEGOVIM ŽURKAMA NASTUPAJU VRHUNSKA IMENA ELEKTRONSKE MUZIKE

Od Njujorka do Dubaija, Carola i Music On dominiraju gde god da se pojave. Bilo da je u pitanju rezidentura u klubu Space u Majamiju, neka od njegovih žurki širom planete ili Music On vikend festival u Amsterdamu, Marco Carola garantuje dobar party i vrhunski provod. Na listi njegovih gostiju redovno se nalaze techno i house zvezde kao što su: Martinez Brothers, Loco Dice, Paco Osuna, Jamie Jones, Sam Paganini, Stacey Pulen i mnogi drugi.

DOSLEDAN JE SVOM KVALITETU VIŠE OD DVE DECENIJE

Iako je odavno prerastao format klubova i prešao u najvišu DJ ligu, Carola pažljivo bira nastupe, ostavši dosledan svojoj muzici i vernoj publici koja voli da se opušta u intimnijoj atmosferi. U jednom od intervjua za DJ MAG izjavio je da prati evoluciju muzike dugi niz godina i da danas ljudi ne kupuju trake jer im internet omogućava besplatno skidanje muzike, te da njegova strast prema zvuku ne leži tamo gde je veliki novac, već gde ga srce vodi: “U studiju sam samo kada želim da budem. Ne zbog karijere ili ekonomskih razloga, već zato što to volim.”

PORED VRHUNSKE DJ TEHNIKE IMA I ODLIČNU PRODUKCIJU KOJU PRENOSI NA PODIJUM

Minus, Plus 8, Drumcode, Desolat i Zenit samo su neke od kultnih izdavačkih kuća koje su imale priliku da se u njihovoj diskografiji nađe ime Marca Carole. Od vrhunskog tech house zvuka na „Bloody Cash“ i elegantnog minimala na albumu „Play it Loud“, do napuljskih funky techno himni „Day and Night“ i „7th Question“. Kreativni opus ovog italijanskog maga raste svakodnevno dok svojim fanovima pruža savršeno muzičko iskustvo.

Iskusniji klaberi znaju kakav techno je Carola vrteo pre prelaska na laganiji zvuk, te svoje uzbuđenje ne kriju – u komentarima na gotovo svakoj Youtube stranici koja sadrži njegove starije trake, vidno se primećuje mešavina nostalgije i euforije koju domaće party životinje godinama unazad proživljavaju dok se prisećaju svojih zlatnih klupskih dana.

U SVOJIM SETOVIMA PUŠTA TRAKE NAŠIH PRODUCENATA I PROMOVIŠE IH KROZ LIČNU MUZIČKU PLATFORMU

Carola na dnevnom nivou dobija na stotine promo izdanja i nije mu bitno da li je u pitanju veliko ime ili mladi talenat koga treba otkriti – njemu je jedino muzika bitna. Zato je nedavno u legendarnoj Amneziji na Ibici ugostio našeg velikana Marka Nastića u okviru svoje platforme Music On. Podrška minimal techno maga regionalnim izvođačima ne završava se na tome – u proteklih nekoliko godina podržao je bosanca Rub A Dub, koji je izjavio da mu je karijera krenula uzbrdo nakon što je njegovu traku „Rebel Drum“ Carola uvrstio u svoj Essential Mix na BBC 1 radiju. Takođe, Zlatnichi-jevu muziku vrti godinama, a 2015. godine sa svojim fanovima dočekivao je prve zrake sunca uz hit Ibice „Ego Basics“ koju je isproducirao srpski DJ i producent Mene.

Tri vodeće organizacije u Beogradu Apgrade, Central Dance Event i Blender spojile su se kako bi svojim posetiocima garantovale nesvakidašnji provod i pružile neverovatno audio-vizuelno iskustvo koje ih očekuje 22. decembra u Velikom Hangaru. Ulaznice za nastup Marca Caroledostupne su širom Srbije i regiona na sajtovima Eventim.rs i Gigstix.com, po ceni od 1690 dinara za parter i 2490 za VIP.

Vidimo se u Hangaru!

EVENT: https://www.facebook.com/events/1840727222711205/

 

Avatar photo

Autor: Igor