Pet stvari koje niste znali o Kollektiv Turmstrasse!

 

Jedan od najomiljenijih dvojaca na sceni konačno nastupa pred beogradskom publikom ove subote! Kollektiv Turmstrasse staće za mix pult Magacin Depoa na još jednoj Blender žurci!

Kako su nam svima poznata njihova izdanja za Diynamic, Cocoon, Get Physical i Defected, i naravno omiljena traka  Sorry I Am Late, ovoga puta želeli smo da naredne redove posvetimo zanimljivostima o ovom dvojcu. Christian Hilscher i Nico Plagemann prijatelji su gotovo dve decenije, a muzikom se zajednički bave nešto više od petnaest godina. Kako kažu, pored muzike nemaju još puno interesovanja i nemaju hobi, a u nastavku možete pročitati pet stvari koje sigurno niste znali o Kollektivu!

1. Mali klub nazvan “Die Gerberei” odgovoran je za nastanak Kollektiv Turmstrasse. Nico i Christian su otkrili da je muzika koju su čuli u ovom klubu, kao i ljudi koje su upoznali najviše uticali na to da počnu da se bave muzikom. Tamo su došli do kontakta za svoj prvi buking.  

2. Za sebe kažu da su Batman & Robin u muzičkoj igri koju igraju, kao i da im je cilj da ljudima predstave svoje drugačije vizije house i techno muzike.

3. Nemci su poznati po dobroj muzici i dobrom pivu, a momci iz Kollektiva su izjavili da ipak radije popiju dobro vino ili džin tonik nego pivo. 

4. Da imaju samo tri meseca života proveli bi ga na sledeći način. Prvi mesec bi putovali na prelepa mesta koja su posetili kada su nastupali. Drugi mesec bi se družili sa prijateljima i porodicom, a treći bi, i do samog kraja proveli na bini puštajući muziku, jer im je ona najvažnija.

5. Pored muzika koja im predstavlja prioritet često idu na pecanje ili na kampovanje i tada telefone i laptopove ostavljaju kod kuće. Izjavili su da više vole da odmore na nekoj planini nego da letuju na Ibizi jer su avanture koje dožive ono što publici pričaju svojom muzikom.

Sjajne momke iz Kollektiv Turmsrasse 29. aprila slušamo zajedno sa Ilijom Djokovićem i Nikolicom. Ulaznice možete potražiti po trenutnoj ceni od 990 RSD  za regularnu, odnosno i 1490 RSD za VIP na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima.

 

Avatar photo

Autor: Igor