Akcija 3+1 za Sam Paganinija do kraja nedelje!

 

Svi željno iščekujemo 12. maj i još jedan Raveolution spektakl na kom nas očekuje fenomenalni Sam Paganini, a evo i još jednog razloga da budemo radosni – do kraja nedelje važi akcija po kojoj za 3 kupljene karte četvrtu dobijate gratis! Skupite ekipu za Magacin Depo i obradujte ih rejvom godine!

Sam Paganini poznat je po setovima koje karaketiše snažan gruv, ili kako ih on sam opisuje ‘‘seksi gruvi i mračni techno’’. Paganini je jedini italijanski producent koji ima individualna izdanja za prestižne lejblove kao što su Plus8, Cocoon i naravno Drumcode legendarnog Adama Beyera. Njegova traka “Rave” jedna je od najpopularnijih iz svog žanra, a kasnijim izdanjima poput “The Beat” i “Surrender” Sam potvrdjuje da je nepogrešivi techno producent. Nedavno je pokrenuo etiketu JAM, a beogradska publika će imati priliku da ga ponovo čuje u Beogradu na Raveolution-u 12. maja. Podršku će mu pružiti ZØE, AAndrew Meller i Concrete DJz.

Trenutna cena karata iznosi 1390 RSD za obične i 2500 RSD za VIP karte.  Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin shopovima širom zemlje i preko sajta www.ddtickets.rs

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak.

 

Avatar photo

Autor: Igor