BPM festival ove godine u Portugalu

 

Svetski poznati festival se širi ka Evropi i održaće se u živopisnom primorskom gradu Praia da Rocha od 14. do 17. septembra.
  
Nakon predvođenja decenije uvaženih prezentovanja festivala u Meksiku, Playa Del Carmen, BPM Festival sada može da otkrije datum i mesto njegovog prvog Evropskog izdanja u Portugalu ovog septembra 2017.

Planiraju dobrodošlicu zavidnom odabiru house i tehno DJ-eva, The BPM Festival.

Od svog osnivanja, BPM Festival je izgradio neponovljiv status na internacionalnoj dens sceni i festivalima,ostvarajući sebi status vredan poštovanja, iz svih delova sveta. Ovaj prestižni događaj je privukao vodeće brendove i partnere iz iste branše koji sada čine osnovu BPM familije u Portugalskom izdanju I formiran je da zadrži isti koncept sa nizom dnevnih i noćnih žurki. Paradise, DYNAMIC, Music On, ENTER i Innervisions su redovno deo desetogodišnje istorije BPM Festivala.

 BPM festival ove godine u Portugalu

Na godišnjem nivou, promoteri nadmašuju poznati položaj BPM Festivala. Festival je izbor hiljada fanova iz više od 72 zemalja sveta, bukingovanjem Carl Coxa, Dubfire, Gutija, Solomuna, Richy Ahmeda, Jackmastera, Jamie Jonesa, Nicole Moudaber, Nic Fanciullia, George Fitzgeralda I mnogih drugih i ništa manje fenomenalan izbor izvođaca se ne može očekivati od Portugalskog izdanja festivala.

BPM festival ove godine u Portugalu

Sa prvim early bird kartama koje su sada u prodaji, BPM Festival se udružio sa Choice Holidays da bi ponudio najbolje opcije smeštaja i paketa. Paketi uključuju letove, smeštaj, transfer sa aerodroma i festivalske karte. Choice Holidays je takođe član ABTA-a I povezan sa ATOL-om. To znači da se rezervacije vrše u poverenju putem osiguravajućih kompanija. Paketi su vrlo fleksibilni, nudeći hiljade letova iz bilo kog mesta u svetu. Postoje I različite mogućnosti kada su hoteli u pitanju, pogodne za vas budžet i želje.

BPM festival ove godine u Portugalu

Avatar photo

Autor: Igor