Andrew Meller diže Sokobanju na noge! Techno spektakl u Klubu Uno!

Nakon uspešnih žurki koje su za nama, Electro Movement nastavlja u dobrom i energičnom ritmu sa pripremama za uzbudljivu letnju sezonu.

Ovog puta udružili smo snage sa organizacijom RUHR iz Kragujevca kako bismo 29. aprila Club Uno i Sokobanju pretvarili u epicenter dobrog rejva! U goste nam dolazi Andrew Meller jedan od najboljih domaćih DJ-eva i producenata, a pored njega tu će biti Filthy Kid i Vladimir T. Kompletna žurka biće audio-vizuelni šou kakav Sokobanja još nije videla

Prošle godine ceo svet je đuskao uz njegov edit kultne trake “Born Slippy” jer gotovo da nema svetski poznatog DJ-a koji je nije vrteo u svojimsetovima. A sada ćemo konačno imati priliku da je čujemo i u Sokobanji. Andrew Meller je momak koji je na sceni od 2009. godine, a možda ga znate po projektima ReWire, Beat and Juice i Depth Perception. Poznat je po jedinstvenoj tehnici i odabiru traka koje vam ne daju mira na podijumu za igru. Mellerov moto je “koliko energije daš, toliko ćeš je dobiti nazad” – pa čisto da znate šta da očekujete. Njegovi setovi su idealna kombinacija house, tech house, progressive i techno zvuka. Meller iza sebe ima nastupe u klubovima kako u Srbiji tako i u Evropi, kao i nastupe na nekim od naših najboljih festivala kao što je Exit. 

Za momka koji stoji iza pseudonima Filthy Kid 2016. godina bila je i više nego uspešna i kada su u pitanju nastupi, ali i kada je u pitanju produkcija. Sa izdanjima kao što su Mercy Ep i Mutual EP zaintrigirao je velike svetske face, pa su te trake vrteli Christian Varela, Spartaque, Du’Art, Nicole Moudaber, Joseph Capriati, Luigi Madonna, Timmo i mnogi drugi. Kako kaže u 2017. godini ga čekaju još uzbudljivija izdanja, a planira da više eksperimentiše sa zvukom I različitim stilovima. 

Vladimir Timotijević a.k.a Vladimir T je novo ime na kragujevačkoj DJ sceni čija karijera konstantno ide uzlaznom putanjom. Još u najranijem detinjstvu Vladimir je pokazivao interesovanje za elektronsku muziku. Nedavno je zaplovio i producentskim vodama. Voli da eksperimentiše sa žanrovima, od laganog progressive zvuka sve do tvrdih, mračnih techno bitova. Nakon nastupa u klubovima u Kragujevcu, Kraljevu, Nišu i Šapcu, kao i na festivalima VIBE i RUHR, sada stiže i u Sokobanju.

CLUB “UNO” SOKOBANJA
START 22h
ULAZ : 250RSD

Za vise informacija posetite zvanican facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor