Pobednik prvog Beat Talents takmičenja je – Mene!

Posle sinoćneg proglašenja Beat Talents pobednika – glasovima publike i parametrima ocenjivanja – došli smo do rezultata da je najviše bodova sakupio Predrag ‘Mene’ Petković.

Nakon godinu dana takmičenja gde smo ocenjivali odabir muzike, tehniku miksanja, flow u dj setu, emociju i energiju u dj setu, kontakt sa publikom, uživanje dok radi, kontakt sa medijima, ocenu mentora i ocenu publike – došli smo do rezultata da je prvo mesto sa 8.4 bodova zauzeo Mene, drugo mesto je pripalo Rudhamanu sa 8.1 bodova, treću poziciju je zauzeo Luminous sa 7.9 bodova i četvrto mesto je pripalo mladom Teo Trunk-u sa 7.8 bodova.

Prema glasovima publike sa Beat Talents finala Mene je osvojio 220 glasova, Teo Trunk 201 glas, Luminous 197 glasova i Rudhaman 196 glasova. 

 

Pobednik će svoj jednistven zvuk koji će prezentovati na IMS-u (International Music Summit) na Ibizi koji će trajati od 24. do 26. maja i zvaničan warm-up slot pred headliner-a na Arsenal Fest-u. Pored ove glavne nagrade tu će biti i vrednih nagrada sponzora kao što su Red Bull, SAE Institut, Benny Take A Moment, Arsenal Fest i još mnogih drugih od strane Beat organizacije.
 
Zahvaljujemo se svima koji su ispratili ovo Beat Talents takmičenje. Pratite www.beat.rs ili naše profile na socijalnim mrežama gde ćemo uskoro objaviti i drugu sezonu Beat Talents takmičenja.
 
Linkovi:
www.beat.rs

 

Avatar photo

Autor: Igor