PET TAKTIKA ZA DEVOJKE DA IH MUŠKARCI U KLABINGU OSTAVE NA MIRU!

 PET TAKTIKA ZA DEVOJKE DA IH MUŠKARCI U KLABINGU OSTAVE NA MIRU!

Od laganja do vrištanja – novinarka ocenjuje efikasnost različitih načina…

Iako se u poslednjih godinu i nešto dana zbog pandemije koronavirusa baš i nije previše izlazilo po klubovima ili klabingu, jedna scena je poznata svakoj ženi – čim se malo opusti i počne zabavljati, eto se nakači neki dečko, koji joj na sve načine pokušava dokazati kako je prava premija za nju.

Vice-ova novinarka Nicole Garcia Merida je ove godine objavila listu svojih načina za odbijanje nasrtljivih likova, kao i onih optimističnih koje, čini se, nikakvo odbijanje ne može obeshrabriti.

LICE

Ovu taktiku joj je bilo teško koristiti jer su svi koji su joj prišli to učinili tako da su joj odmah videli lice, ali kad je jedan od njih to napravio sa leđa, zgrčila je svoje lice i vrat toliko jako i nije ništa govorila sve dok je on minutama pokušavao uspostaviti konverzaciju.

efikasnost: 6/10

PREHLADA

Kratko i jasno, pretpostavljajući kako se niko ne želi ljubiti sa osobom u čijim se ustima nalaz kakvi bacili, čim joj je za šankom prišao neki lik i pokušao je muvati, ona se glasno nakašljala. Na njegovo pitanje je li dobro, odgovorila je da je u poslednje vreme jako bolesna. On se samo okrenuo i otišao.

efikasnost: 8/10

VRISAK

Kaže da joj je ovo najdraža taktika – čim joj se neki muškarac prilepi za uvo, ona je glasno vrisnula. Vrlo ju je agresivno upitao u čemu je njen problem, na što je ona samo nastavila vrištati, a on se ubrzo udaljio.

efikasnost: 10/10

PRIVATNA PITANJA

Iako su je upozorili da bi momci jednostavno mogli lagati, Nicole je vrlo brzo razgovor prebacivala na ozbiljna pitanja o porodici i budućnosti, nadajući se da će ih tako odbiti. Priznaje da nije upalilo jer su mnogi od njih iskoristili priliku i počeli pričati nadugo i naširoko.

efikasnost: 2/10

DEČKO

Nažalost, još uvek najkonkretniji način je spominjanje dečka, postojao on ili ne. Čim bi zainteresovanom frajeru rekla da je u vezi, on bi se odmah pokupio.

efikasnost: 9/10

IZVOR: Klubikon.com

Avatar photo

Autor: Igor