PETAR DUNDOV 2. DECEMBRA U BANJALUCI!

 

Poznati DJ i producent iz Hrvatske, Petar Dundov gostovaće 2. decembra u banjalučkom klubu Fabrique!

Nakon skoro deset godina, ovaj umjetnik će nastupiti u gradu na Vrbasu, a sve zahvaljujući organizaciji Restricted iz Banjaluke, koja u posljednje vrijeme dovodi najpoznatija imena sa regionalne scene.

Ljubiteljima elektronske muzike i techna, Dundova ne treba posebno predstavljati. Riječ je o čovjeku koji se zahvaljujući svom talentu, muzičkom stažu i diskografiji svrstao među najproduktivnije regionalne umjetnike, te svakako spada u sam vrh muzičkih izvoznih proizvoda.

Kao DJ i live izvođač nastupa u klubovima i na festivalima širom svijeta (Berghain, Tresor, DC 10, Womb, Fuse, Melt, Time Warp, Awakenings, Labyrinth, Dimensions, Unsound, I Love Techno, Exit, Rainbow Serpent Festival…).

Danas iza sebe ima veliki broj singlova, te pet samostalnih albuma, na kojima je prema brojnim kritičarima techno muziku podigao na viši nivo, pa tako njegov harmonični techno porede sa radovima producenata poput Phillipa Glassa ili Jeana Michela Jarra. Svojevrsna evolucija techno muzike u Petrovoj interpretaciji posebno je vidljiva na albumima “Escapements”, “Ideas from the Pond”, “Sailing Off The Grid” i na posljednjem “At The Turn Of Equilibrium” objavljenom na kultnoj belgijskoj etiketi “Music Man”.

https://www.facebook.com/dundov/
https://soundcloud.com/petardundov
http://www.petardundov.com/

Domaću podršku te večeri pružiće:

IVAN Z

Ivan Z – (After Affair)
https://www.facebook.com/ivan.zrno.7
https://www.facebook.com/afteraffair/
https://soundcloud.com/z_ivan

ROBERT S

(Restricted)
https://www.facebook.com/robertssdj
https://www.mixcloud.com/Robertssdj/
https://soundcloud.com/robertssdj

RADUJKOVIĆ

(Restricted)
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010646171799
https://www.mixcloud.com/Radujković/
https://soundcloud.com/ratko-radujkovic-53574354

 

Žurka starta u 22 sata, a ograničen broj ulaznica možete nabaviti po cijeni od 15 KM putem sajta kupikartu.ba ili u klubu Fabrique. Regularna cijena ulaznice koštaće 20 KM.

https://www.kupikartu.ba/karte/event/3054/petar-dundov

 

Avatar photo

Autor: Igor