Proverena klupska ekipa na sasvim novoj lokaciji ove subote za kraj X-Cost turneje!

 

Gudlajf i Idemo na Mars dugogodišnji su klupski serijali. Nadživeli su neke klubove i podigli vidljivost danas aktuelnih lokacija. Udruženim snagama, kao Gudlajf on Mars, sada nas sele van granica onoga što je uobičajena žurka u Beogradu.
 
“Stari prijatelji okupljaju se na novoj lokaciji zarad autentičnog klabing iskustva!”
 
Gudlajf on Mars organski je spoj nekoliko gradskih ekipa i odgovor na blještavi izgovor za rejv čiji smo nevoljni sudeoci danas. Biće ovo jedinstveni događaj koji će se osloniti na promišljeni muzički program i svoju publiku, lišen pirotehnike i jeftinih skretača pažnje
Umesto vašarske estetike, vratićemo se uličnoj umetnosti, a kao veoma važne, tretirati sve posetioce Gudlajf on Mars žurke.
 
Tek nekoliko minuta peške od strogog centra, u hangaru Luke Beograd koji do sada za ovako nešto nije korišćen, predstaviće se lokalni heroji i internacionalno proslavljeni domaći izvođači. 
Nastupaju iskusni X-CoastStevie WhisperMkdslDJ Flip i mladi Luuk de Jung.
Gudlajf on Mars poslednja je od 26 stanica turneje Bojana Čizmića (X-Coast) koji ima stalnu adresu u Njujorku, a prethodna dva meseca je putovao od Kijeva do Bristola i prezentovao svoju cenjenu produkciju kroz pamtljive DJ setove.  
 
Još pre tri godine, X-Coast je imao svoje predstavljanje na Boiler Roomu, a među najprepričavanijim trenucima ove klupske religije je onaj kada je heroj ovogodišnjeg Lovefesta, Mall Grab u Parizu pustio Mango Bay, izdanje koje su mnogi konstatovali kao klasik nove house muzike. Ovaj singl sada je dostupan na svim digitalnim servisima za slušanje muzike zahvaljujući svom mestu na kompilaciji za Defected Records. DJ Boring je nedavno uradio remix za Čizmićevu traku Velvet Rope, a Jacques Renault to odmah nahvalio. Od novih X-Coast podviga, izdvaja se i svečano otvaranje berlinske etikete Under The Sea
 
Bojan Čizmić nije među izvođačima koji su se priklonili nostalgiji za rejv kulturom devedesetih, već je jedan od začetnika tog trenda.
 

Ulaz u novi Hangar Mars je iz ulice Žorža Klemensoa (nastavak Francuske), nedaleko od kluba KPTM i biće vidljivo obeležen.

Pretprodaja karata je u Zaokretu (Cetinjska 15) do subote u 15h, po ceni od 400 dinara. Na ulazu, koštaće 600 dinara.
Avatar photo

Autor: Igor